MKIV GTI by Kros 20thAE
Moderator: G0 Karcio
-
- Gadatliwa bestia
KaeROeS nie rozpierd... mnie z tym polerowaniem mnie trafil szlak i srodki trafily na Powder coating i beda zlote wraz z tylnym znaczkiem
Ostatnio zmieniony pt sty 15, 2010 04:38 przez Dzigit84, łącznie zmieniany 1 raz.
To czemu zmieniles plan. Ja potrafilem jakos cale srodki wypolerowac hehe. Nie no zartuje, tak szczerze to rozumiem cie, powiem ci ze jakbym mial jeszcze raz je mial polerowac to raczej bym odpuscil.Dzigit84 pisze:KaeROeS nie rozpierd... mnie z tym polerowaniem mnie trafil szlak i srodki trafily na Powder coating i beda zlote wraz z tylnym znaczkiem
:mk3:
Dzieki. Golf mial byc dzisiaj malowany, prawdopodobnie bede mogl go odebrac jutro wieczorem lub w srode.siamlag pisze:Jak już pisałem na innym forum pełen szacun za tego golfa RS'y robią robotę widzę że klapę robisz na gładko tak samo jak i ja mam... mi się to podoba powodzenia w modach i pozdrawiam
Zacny Golf! Szkoda us looka ale jest ok.
Golf 2 1.6D - sama frajda, Golf 1.8GL AAM - niezawodny
Passat B5 1.9 AHH 0.216 GT1749V/VA ECU 012AH
Corrado G60+ 205Ps 267Nm
A4 B6 1.9 TDi Avant Quattro x2
A8 D3 4.2 TDi BVN Quattro
Passat B5 1.9 AHH 0.216 GT1749V/VA ECU 012AH
Corrado G60+ 205Ps 267Nm
A4 B6 1.9 TDi Avant Quattro x2
A8 D3 4.2 TDi BVN Quattro
- popielasty
- Gadatliwa bestia
A wiec wczoraj odebralem golfa. Wszystko wyglada spoko,musze jedynie przyjechac jeszcze raz na wiosne jak lakier stwardnieje zeby przetrzec wszystko papierem sciernym i dokladnie wypolerowac. Lakiernik po znajomosci odmalowal mi przednie nadkola i spod od maski za darmo. Narazie nie wyglada imponujaco bo auto jest podniesione i nie ma RSow ale mysle ze na wiosne bedzie lepiej.
- Rafalek114
- Forum Master
- Kontakt:
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Mi tez jest dziwnie bez loga z przodu ale do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic. Niema wiele gdybac jak bylo lepiej bo teraz juz po fakcie. Tylnia klapa myslalem ze bedzie gorzej wygladac ale o dziwo bez znaczka tez fajnie.JacekK1986 pisze:Myślałem, że będzie tył gorzej wyglądał. Ale bardziej po tych fotach to brakuje loga z przodu. Tył nawet nawet się prezentuje, ale przód się stał "dziwny". To oczywiście moje zdanie.
-
- Mały gagatek
- Kontakt: