Nie planuje rejestracji zakladac hehe, moge dac znaczek gti na gril heheJacekK1986 pisze:Głównie dlatego że jest goły przód- zazwyczaj jest przynajmniej rejestracja a tu pusto
MKIV GTI by Kros 20thAE
Moderator: G0 Karcio
Ja mysle ze jak zaloze RSy z nowymi, wezszymi oponami i zglebie auto na maksa to cale auto bedzie zupelnie inaczej wygladac. Te audi felgi nie sa zle ale na tak podwyzszonym aucie nie wygladaja za wspaniale. Na dodatek te zdjecia tez nie sa jakies specjalne tylko tak na szybko pod domem pstrykane.tuner pisze:Jest dobrze i tyle a jak wrócą BBS i autko zejdzie niżej to MASAKRA
:mk3:
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Mi się w tym aucie widzi bora front- nie wiem czego ale mam wrażenie żeby kozacko wyglądał na glebie i z RS-ami . A podsumowując- gładki tył na plus (sam jestem zdziwiony bo myślałem, że będzie dużo gorzej- chodź ze znaczkiem było równie dobrze ) a przód tak jak mówiłeś- kwestia gustu i przyzwyczajenia.KaeROeS pisze:Nie planuje rejestracji zakladac hehe, moge dac znaczek gti na gril heheJacekK1986 pisze:Głównie dlatego że jest goły przód- zazwyczaj jest przynajmniej rejestracja a tu pusto
Ostatnio zmieniony śr sty 20, 2010 17:50 przez JacekK1986, łącznie zmieniany 1 raz.
Co do przodu od bory to nigdy w zyciu hehe, nie widzi mi sie to strasznie i jest strasznie ciezko zeby ladnie wygladalo. Tutaj jest fotka auta tego typa co mi Golfa malowal. Bora przodJacekK1986 pisze:Mi się w tym aucie widzi bora front- nie wiem czego ale mam wrażenie żeby kozacko wyglądał na glebie i z RS-ami . A podsumowując- gładki tył na plus (sam jestem zdziwiony bo myślałem, że będzie dużo gorzej- chodź ze znaczkiem było równie dobrze ) a przód tak jak mówiłeś- kwestia gustu i przyzwyczajenia.KaeROeS pisze:Nie planuje rejestracji zakladac hehe, moge dac znaczek gti na gril heheJacekK1986 pisze:Głównie dlatego że jest goły przód- zazwyczaj jest przynajmniej rejestracja a tu pusto
Ostatnio zmieniony śr sty 20, 2010 18:20 przez KaeROeS, łącznie zmieniany 1 raz.
no i jest dobrze, tak jak myslalem, ze bedzie okej ale najbardziej z tego wszystkiego to zazdroszcze Ci pogody )
http://www.TuningShirts.pl - sklep z koszulkami tuningowymi !
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Co do przodu od bory to nigdy w zyciu hehe, nie widzi mi sie to strasznie i jest strasznie ciezko zeby ladnie wygladalo. Tutaj jest fotka auta tego typa co mi Golfa malowal. Bora przodKaeROeS pisze:JacekK1986 pisze:Mi się w tym aucie widzi bora front- nie wiem czego ale mam wrażenie żeby kozacko wyglądał na glebie i z RS-ami . A podsumowując- gładki tył na plus (sam jestem zdziwiony bo myślałem, że będzie dużo gorzej- chodź ze znaczkiem było równie dobrze ) a przód tak jak mówiłeś- kwestia gustu i przyzwyczajenia.KaeROeS pisze: Nie planuje rejestracji zakladac hehe, moge dac znaczek gti na gril hehe
Wiesz dla mnie kozak ten żółty golf, ale.... o gustach się nie dyskutuje . Każdemu podoba się co innego. Mam jeszcze do ciebie pytanko ale to na PW
Ostatnio zmieniony śr sty 20, 2010 18:19 przez JacekK1986, łącznie zmieniany 2 razy.
Hehe, moze kiedys..narazie nie planuje nic malowac. Dopiero co odebralem auto od lakiernika heheScientist pisze:KaeROeS, no zacnie autko wyglada mi sie podoba, tez myslalem ze bedzie znacznie gorzej na tym tyle, ale jest ok
a czarny dach jest ok na jedynym slusznym kolorze, dobrze sie prezenci, wiem bo mam