Jakie sprężyny z tyłu???
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Jakie sprężyny z tyłu???
Mam pytanko! Mam Jette 1990r. 1.8 RP!! Autko przewozi duże ciężary i ma w dodatku butlę LPG! Nie wiem jakie ma teraz sprężyny, wiem że ma jeszcze dodatkowo wkręcane gumy, ale to nie pomaga i tył strasznie"siada". Będę teraz wymieniał amortyzatory i spężyny!! I tu pytanie na jakie?? Głównie o sprężyny mi chodzi, chcę mieć twardsze auto i troche wyższe. Czy od passata by jakieś podeszły?? Nie mam pomysłu więc licze na Was-pozdrawiam
- piotrek1313
- Użytkownik
Moj kumpel jezdzi wlasnie tak jetka i ma podobna sytuacje - przewozenie duzych ciezarow. Nie pamietam dokladnie, ale ma zalozone cos od passata, tyle ze nie pamietam czy sprezyny, czy amorki, czy to i to
Zaraz ci ktos pewnie napisze co tam wsadzic, ale jak cos to polecam pojechac do sklepu ze zdjeta sprezyna, albo zmierzyc ja dokladnie i poprosic sprzedajacego zeby ci pokazal sprezynki od passata albo od golfa 3 kombi (albo w ogole bedzie wiedzial o co chodzi i co ci sprzedac bo juz pewnie nie raz taka rzezbe sprzedawal )
Widze ze z Wrocka jestes - polecam ci sklep Auto-Zatoka bodajze na Swietokrzyskiej, obok Mamuta. Spory asortyment i konkretna, zorientowana obsluga.
Zaraz ci ktos pewnie napisze co tam wsadzic, ale jak cos to polecam pojechac do sklepu ze zdjeta sprezyna, albo zmierzyc ja dokladnie i poprosic sprzedajacego zeby ci pokazal sprezynki od passata albo od golfa 3 kombi (albo w ogole bedzie wiedzial o co chodzi i co ci sprzedac bo juz pewnie nie raz taka rzezbe sprzedawal )
Widze ze z Wrocka jestes - polecam ci sklep Auto-Zatoka bodajze na Swietokrzyskiej, obok Mamuta. Spory asortyment i konkretna, zorientowana obsluga.
- Paweł Marek
- V.I.P.