Gazniki z strony gaznik.pl
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Gazniki z strony gaznik.pl
Witam,
Przeszukalem forum lecz nie odnalazlem jednoznacznej odpowiedzi oraz dyskusji na temat pana ktory sprzedaje gazniki bedace substytutami 2e2, 2ee itd.
Mowa jest o tej aukcji:
http://allegro.pl/item899817334_ratuj_s ... aznik.html
oraz stronie gaznik.pl.
W zasadzie zakupilem juz ten gaznik i czekam na dostawe wiec jest 'po ptokach', ale w miedzyczasie jestem ciekaw czy ktos juz mial doswiadczenia z produktami tego pana.
Przypuszczam, ze pakuje jakiegos webera za talara, ale nie jestem pewien, stad moj post.
Pozdrawiam.
Przeszukalem forum lecz nie odnalazlem jednoznacznej odpowiedzi oraz dyskusji na temat pana ktory sprzedaje gazniki bedace substytutami 2e2, 2ee itd.
Mowa jest o tej aukcji:
http://allegro.pl/item899817334_ratuj_s ... aznik.html
oraz stronie gaznik.pl.
W zasadzie zakupilem juz ten gaznik i czekam na dostawe wiec jest 'po ptokach', ale w miedzyczasie jestem ciekaw czy ktos juz mial doswiadczenia z produktami tego pana.
Przypuszczam, ze pakuje jakiegos webera za talara, ale nie jestem pewien, stad moj post.
Pozdrawiam.
- Paweł Marek
- V.I.P.
zapewne Weber, masz tu na forum cały długi temat o takiej zamianie. Wszystko byłoby ok gdyby nie cena. Oryginalny gaźnik jest owszem awaryjny ale zwykle bez wielkiego kłopotu naprawialny
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- Lipek81
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Było już o tym na forum, ktoś już ten gaźnik kupował i nawet napisał, jaki gaźnik otrzymał - niestety nie pamiętam, co to było, ale na 100% ktoś już pisał o tym i przechodził to samo co kolega pnowak2.
- naprawa, odnowa i budowa od podstaw wiązek elektrycznych (także clean look);
- swapy silników;
- inne nietypowe usługi elektryczne, których warsztaty nie robią, albo biorą za nie kupę kasy :D
BARDZO niskie ceny, staranne wykonanie - szczegóły priv.
- swapy silników;
- inne nietypowe usługi elektryczne, których warsztaty nie robią, albo biorą za nie kupę kasy :D
BARDZO niskie ceny, staranne wykonanie - szczegóły priv.
Dzwoniłem kiedyś właśnie chyba do niego. Nie chciał powiedzieć na początku, ale z tego co pamiętam po pewnym czasie przyznał ze to weber. Głowy nie daje bo to było około 3 lat temu.
[ Dodano: 01 Lut 2010 15:32 ]
Nawet sprzedałem mu dwa gaźniki 2e3 do regeneracji.
[ Dodano: 01 Lut 2010 15:32 ]
Nawet sprzedałem mu dwa gaźniki 2e3 do regeneracji.
Ostatnio zmieniony pn lut 01, 2010 16:32 przez jhosef, łącznie zmieniany 1 raz.