nie nabijam się... Jedynie wczoraj nabiłem się trochę %abrams pisze: kocham tą waszą wymianę zdań
Nie mogę się doczekać kiedy będę w waszych stronach i uslysze to na real
Moderator: G0 Karcio
nie nabijam się... Jedynie wczoraj nabiłem się trochę %abrams pisze: kocham tą waszą wymianę zdań
chciałeś powiedzieć że lepiej powinien się zachowywać od 1.9 w górnych obrotach.Michaś_1977 pisze:Arek...to jest 1,6 a nie 1,9...ma krótsze korby i szybciej schodzi z obrotów ...
być może masz rację.Michaś_1977 pisze:Zdawało Ci się.Silniczek klekocze sobie elegancko i przyjemnie,prawie jak TDI ...
Właśnie,że stoi...mianowicie moje niemiłe wspomnienia z podmiankami tych zaworków i przestawianiem pompyarwam pisze:ale nic nie stoi na przeszkodzie podmienić zaworek i się pobawić troszkę ciśnieniem.
Tak.Toshiba pisze:Masz tam pompę 10mm tak?
Może i lepiej,ale...Toshiba pisze:A co do sprzęgła, to nie lepiej wysłać do Radzikowskiego nowego Sachsa?
...i dobrze każą za to płacić ...Toshiba pisze:wzmacniają dobrze sprzęgła.
Jak będzie sprzęgło dobre.Toshiba pisze:Kiedy wykres?
Owszem,maja krótszy skok i dzięki temu szybciej sie wkręcają na obroty i równie szybko z tych obrotów schodzą...zwłaszcza jak mają odchudzane kołaarwam pisze:wszystkie wysoko obrotowe silniki mają krótszy skok tłoka.
EEEEEEEEEEetamMichaś_1977 pisze:arwam napisał/a:
wszystkie wysoko obrotowe silniki mają krótszy skok tłoka.
Owszem,maja krótszy skok i dzięki temu szybciej sie wkręcają na obroty i równie szybko z tych obrotów schodzą...zwłaszcza jak mają odchudzane koła
oj panowie chwalicie się który ma większą zabawkęMichaś_1977 pisze: ...heh...odezwał sie cwaniak co ma pompę 11-kę ...
Zobaczymy co powiesz jak założę też 11-kę...a jest w zasięgu wzroku...u sąsiada ...
Nic nie powiem - znam ten ból.Michaś_1977 pisze:Zobaczymy co powiesz jak założę też 11-kę
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości