[mk4] Tylnia wycieraczka od V, VI?
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
strumyk, nawet i 40zł wycieraczki w stylu "aero" możesz kupić w każdym sklepie obecnie, i pasują one normalnie do ramion "u" które są stosowane w mk4.
U mnie w temacie masz zdjęcie wycieraczek alca - około 20zł za sztuke. Mam je miesiąc, i mimo tego że po lodzie już jeździły, i miały na sobie mase lodu i śniegu to działają jak nówki, więc myśle że jeszcze ze 2-3 miesiące powinny pojeździć
U mnie w temacie masz zdjęcie wycieraczek alca - około 20zł za sztuke. Mam je miesiąc, i mimo tego że po lodzie już jeździły, i miały na sobie mase lodu i śniegu to działają jak nówki, więc myśle że jeszcze ze 2-3 miesiące powinny pojeździć
Ewentualnie możesz pokusić się o ramiona od AERO Golfa IV z 2003r.strumyk pisze:a wymieniał ktoś przednie wycieraczki na takie nowszej konstrukcji i bardziej płaskie? Jesli tak to na jakie warto, jaki mniej więcej jest koszt takiej zabawy?
Tu masz numery i ceny z GETem:
- ramię lewe - 1J1 955 409D - 118,88zł
- ramię prawe - 1J1 955 410D - 118,88zł
- pióro lewe - 1J1 955 425B - 61,14zł
- pióro prawe - 1J1 955 426B - 63,35zł
[ Dodano: 15 Sty 2010 17:29 ]
Tu masz taki komplet: http://www.ahw-shop.de/shop/products/na ... -bora.html
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
jeżeli komuś padł sam silniczek od wycieraczki to ja mam takie cos. u mnie wymienialem silniczek wraz z tym mechanizmem wycieraczki , gdyz pękla mi ta rurka od spryskiwacza i wszystko pordzewnialo, zas silniczek jest sprawny na 100% bo kręci jak sie go podłaczy.
posiadam sinik 2.3 v5 150 koni na cześći.
-
- Nowicjusz
wlasnie tez zakupilem od mkV tylko mam problem jezdzilem z zaslepka wycieraczki i dzisaj zalozylem silniczek i wycieraczke wycieraczka chodzi tylko zatrzymuje sie byle gdzie gdzie jej przypasi to staje i za kazdym wlaczeniem zaplony sama sie zalacza mial moze ktos taki problem czego to jest wina ??????