Malowanie listw
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Malowanie listw
Witam.
Chciałem pomalować listwy wogół samochodu te co są na drzwiach i zderzakach. Jak jest z demontażem? da rade zdjąć i założyć z powrotem? da rade wogóle pomalować te czarne? bo na nich jest widoczny lekki baranek i jak to bedzie wyglądać? a może da się spolerować? Proszę o pomoc
Pozdrawiam
Chciałem pomalować listwy wogół samochodu te co są na drzwiach i zderzakach. Jak jest z demontażem? da rade zdjąć i założyć z powrotem? da rade wogóle pomalować te czarne? bo na nich jest widoczny lekki baranek i jak to bedzie wyglądać? a może da się spolerować? Proszę o pomoc
Pozdrawiam
- italiano_83
- V.I.P.
- Auto: Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA Turbobenzina
- Silnik: 1.4T
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... sc&start=0
[ Dodano: 13 Lut 2010 17:26 ]
[ Dodano: 13 Lut 2010 17:26 ]
Kwestia gustu, ale pomalowane listy zazwyczaj wyglądają ładniej..cortezo pisze:i jak to bedzie wyglądać?
a nie wiesz jak to z kosztem jest? jakbym zdjął te listwy i podrzucił do lakiernika ile by wzioł?
ile wogóle kosztuje lakier? żeby samemu się wziąść za to?
ile wogóle kosztuje lakier? żeby samemu się wziąść za to?
viewtopic.php?f=89&t=349044 Moje MK4
A jak wygładzić listwy samemu? czym?
zdjąć i oddać same listwy do malowania to przecież weźmie mniej bo to wtedy tylko pare razy pistoletem przejechać i koniec.
zdjąć i oddać same listwy do malowania to przecież weźmie mniej bo to wtedy tylko pare razy pistoletem przejechać i koniec.
taaaa narobisz sie i jak nei zaszkodzisz to wezmei z 50zl mniej i czy jest sens?cortezo pisze:zdjąć i oddać same listwy do malowania to przecież weźmie mniej bo to wtedy tylko pare razy pistoletem przejechać i koniec.
trzeba papierem wygladzic i dalej juz malowanie to nei wiem czy oszczedzisz zbytnio i malowanie tego to nei jest kilak razy pistoletem! mi min to podklad plastyk, podklad zwykly szpachla natryskowa lakier
i kazde przed lakierem trzeba trzec!
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
to co lepiej oddać cały samochód do lakiernika? i niech on się zajmie całością zdemontuje i wygładzi? jaki koszt w ogóle jest takiej przyjemności żeby zaprowadzić samochód a lakiernik niech zdemontuje wygładzi pomaluje i zamontuje listwy?
pare stowek musisz pytac
http://www.mapet-TUNING.com
byłem w pewnej lakierni u mnie w mieście i za odstawienie samochodu do nich, oni zdejmną listwy, wygladzą, pomalują cenią za to 800 zł i teraz mam dylemat czy wogóle opłaca to się robić...