[mk4] Prawe lusterko od anglika
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- Tomek gd
- Forum Master
- Auto: passat b6
- Kontakt:
to latwiej przelozyc kup od angielskiego passka B5, bo jest ich wiecej niz golfow i w passkach zawsze jest elektryczneShmatan pisze:A co jeżeli mam elektryczne, a kupie manualne
http://www.allegro.pl/item914574980_lus ... yczne.html
jak za darmo
Jeśli z Passka do golfa to trzeba jeszcze pamiętać o tym:
XenO pisze:Potem juz tylko trzeba wyciągnąć cały przewód przerobić końcówki/wtyczkę bo w angolu są odwrotne całośc znowu poskładać i cieszyc sie z dużego prawego lusterka
lolo_golf pisze:U mnie nie trzeba bylo przerabiac wtyczki
Poza tym ciężko jest kupić manualne.XenO pisze:to moze dlatego że ja zapomniałem dodać że miałem lusterko od passata
Ostatnio zmieniony śr lut 17, 2010 08:29 przez Karpik, łącznie zmieniany 2 razy.
Tomek gd, dzięki wtyczki sobie dorobie, bo stare lusterko tak czy inaczej idzie na przemiał (połamane zaczepy, porysowany bok) na wiosne rusze z tym, bo teraz nawet za zimno żeby to zakładać... problemem jest tylko to, że nigdzie nie widze wersji z niebieskim szkłem, a nie wiem czy tak łatwo będzie duże prawe niebieskie podgrzewane szkło w polsce dokupić
EDIT: z tego co czytam, to idzie wyciągnąć lusterko z obudową bez demontażu trójkąta z drzwi (a więc i całej tapicerki) - a czy kable w elektrycznym wchodzą na tyle w lusterko, że idzie też odpiąć kostki?
EDIT: z tego co czytam, to idzie wyciągnąć lusterko z obudową bez demontażu trójkąta z drzwi (a więc i całej tapicerki) - a czy kable w elektrycznym wchodzą na tyle w lusterko, że idzie też odpiąć kostki?
Ostatnio zmieniony śr lut 17, 2010 10:08 przez Shmatan, łącznie zmieniany 2 razy.
Shmatan wtyczka jest pod boczkiem drzwi, więc boczek i tak musisz zdjąć.Shmatan pisze:z tego co czytam, to idzie wyciągnąć lusterko z obudową bez demontażu trójkąta z drzwi (a więc i całej tapicerki) - a czy kable w elektrycznym wchodzą na tyle w lusterko, że idzie też odpiąć kostki?
Można nie demontować trójkąta. Trzeba powyciągać piny z wtyczki i wyciągnąć kabel z lusterka. Ale dla wygody dobrze też jest zdjąć trójkąt z tweeterem.
To nie jest oryginał, a za zamiennik można dać mniej..Tomek gd pisze:latwo ale tanio nie jest
Ja płaciłem 35zł/szt.
Brałem tu: http://www.allegro.pl/item922398571_vw_ ... eskie.html
I nie warto brać plastiku montażowego, bo jest z tandetnego plastiku. Lepiej wykorzystać oryginalny np. z lusterka z białym szkłem.
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
- Tomek gd
- Forum Master
- Auto: passat b6
- Kontakt:
a maty grzewcze byly w kaplecie? bo czytam na aukcji i niewidzeKamel pisze:Brałem tu: http://www.allegro.pl/ite...niebieskie.html
[ Dodano: 17 Lut 2010 12:23 ]
ja wiem nie zauwazylem roznicy kupilem 4 sztuki (do passata i do golfa) i okolo roku je mam i wszystko dzialaKamel pisze:plastiku montażowego, bo jest z tandetnego plastiku
Jak ja brałem (jakoś w kwietniu zeszłego roku) to dostałem komplet szkieł z matami.Tomek gd pisze:a maty grzewcze byly w kaplecie? bo czytam na aukcji i niewidze
Ale w razie co to lepiej się dopytać sprzedającego.
No ja jednak plastiki zostawiłem swoje. Jakoś tak bardziej ufam ori niż tym zamiennikomTomek gd pisze:ja wiem nie zauwazylem roznicy kupilem 4 sztuki (do passata i do golfa) i okolo roku je mam i wszystko dziala
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
Shmatan, ja mam takie szkło uzywane jakbys potrzebował
MóJ GoLFiK
ZAPRASZAM NA ZAKUPY : http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20870632" onclick="window.open(this.href);return false;
ZAPRASZAM NA ZAKUPY : http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20870632" onclick="window.open(this.href);return false;
Prawe lusterko angol od ''paska b5 FL'' podejdzie do mk4 ??
Moje MK IV
viewtopic.php?t=281804" onclick="window.open(this.href);return false;
-1- Połączyła nas Pasja-upiększania naszego codziennego środka poruszania ...
-2- Proste są dla szybkich samochodów - Zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae ...
-2- Proste są dla szybkich samochodów - Zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae ...
Bez kierunku ,,już wiem wielkie dzięki zaraz telefonuje i nabieram )
Moje MK IV