[AUDI S4] B5 - by aw69
Moderator: G0 Karcio
- konrad141
- Forum Master
- Auto: Bora Sedes 4motion
- Silnik: AJM
- Kontakt:
to głowice z 2,4 pasują P&P i sa lesze niz te co sa seryjnie ?
Ostatnio zmieniony pt sty 29, 2010 23:14 przez konrad141, łącznie zmieniany 1 raz.
Piasek pisze: Ale po tym jak kumpla ojciec zapłacił 12 tyś zł za sportowego gołębia który nie wrócił z pierwszego lotu - nic mnie już nie zdziwi.
- Rafalek114
- Forum Master
- Kontakt:
seryjne glowice z s4 sa z dupy i w tym przypadku to one blokuja moc ....a pozniej kolektory wydechowe ,ale to juz inna bajka... co do glowic to tez sie zdziwilem bo zazwyczaj swapuje sie glowice z 2,8 wolnossacych ...tzn maja duzo wydajniejsze glowice ,ale byc moze ze z 2,4 sa rownie wydajne lub wydajniejszeto głowice z 2,4 pasują P&P i sa lesze niz te co sa seryjnie ?
WWW.DIGITUN.PL
2011 - Najmocniejsze 20vt w Polsce na me7.5 631km/725nm
2014 - golf 35 edition 20tfsi na k04 - 402km / 505 nm
2014 - Jedno z najmocniejszych 20vt w Europie 826 km / 867 nm
2011 - Najmocniejsze 20vt w Polsce na me7.5 631km/725nm
2014 - golf 35 edition 20tfsi na k04 - 402km / 505 nm
2014 - Jedno z najmocniejszych 20vt w Europie 826 km / 867 nm
[/quote]tą mieszanke metanolu można samemu przyrządzić czy to sie kupuje?
grubo idziesz, niebawem pewnie potencjał K04 sie skończy
500+ to patrze na Moskwe sie zbroisz [quote]
kupuje sie czysty metanol....Mieszanka 60% z wodą powinna być ok Z Moskwy i 500 unlim+ raczej nici....wiecej szczegółów na SR.
Głowice z 2,4 i 2,8 są takie same
grubo idziesz, niebawem pewnie potencjał K04 sie skończy
500+ to patrze na Moskwe sie zbroisz [quote]
kupuje sie czysty metanol....Mieszanka 60% z wodą powinna być ok Z Moskwy i 500 unlim+ raczej nici....wiecej szczegółów na SR.
Głowice z 2,4 i 2,8 są takie same
Ostatnio zmieniony sob sty 30, 2010 14:36 przez aw69, łącznie zmieniany 1 raz.
Mistrzostwo Polski w klasie Diesel 1/4 mili WST 2008 rok.......
piękna zabawka , respect
2,9vr6syncro viewtopic.php?f=88&t=301280" onclick="window.open(this.href);return false;
Rallye viewtopic.php?f=87&t=396054" onclick="window.open(this.href);return false;
Szanuj-się.pl http://www.szanuj-sie.pl/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Rallye viewtopic.php?f=87&t=396054" onclick="window.open(this.href);return false;
Szanuj-się.pl http://www.szanuj-sie.pl/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Wczoraj w końcu zabrałem się za montaż większych hebli do esuni....Jako kit zostały zastosowane zaciski 6 tłoczkowe z tourega/cayenne wersja pod felge 18 calową.....i tarcze hamulcowe o średnicy 345mm....Założeniem moim było ta,kie aby hamulce te musowo pasowały pod felge oem 17 cali udalo sie co prawda ale nie obylo sie bez lekkiej rzeźby....
kilka foto z montażu:
Przerobione mocowanie zacisku z tulejkami niecentrycznymi:
delikatnie nie pasujace et tarczy
no ale od czego mamy szlifierke kątową
hebelki wstępnie na swoim miejscu
delikatna rzeźba z zaciskami niestety trzeba bylo je podszlifowac zeby weszly pod 17 calowego AVUSA
ale delikatna kosmetyka spray czarny matowy i juz wygląda jak seria
i gotowy zacisk z klockami gotowy do założenia koła (prosze nie zwracać na te druciarskie mocowanie klocka....niestety jedne zgubbiłem (mimo ze SID mi wysłał :/ ) i musialem na szybko się ratować dopóki nie dorwe oryginalnej blaszki do mocowania klocków.
kilka foto z montażu:
Przerobione mocowanie zacisku z tulejkami niecentrycznymi:
delikatnie nie pasujace et tarczy
no ale od czego mamy szlifierke kątową
hebelki wstępnie na swoim miejscu
delikatna rzeźba z zaciskami niestety trzeba bylo je podszlifowac zeby weszly pod 17 calowego AVUSA
ale delikatna kosmetyka spray czarny matowy i juz wygląda jak seria
i gotowy zacisk z klockami gotowy do założenia koła (prosze nie zwracać na te druciarskie mocowanie klocka....niestety jedne zgubbiłem (mimo ze SID mi wysłał :/ ) i musialem na szybko się ratować dopóki nie dorwe oryginalnej blaszki do mocowania klocków.
Mistrzostwo Polski w klasie Diesel 1/4 mili WST 2008 rok.......
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
No S-ka konkretna i heble też dają rade. Jak wrażenia z jazdy?
ps. w Rzeszowie (RS SERVICE) też sie wykluła S-ka z podobną mocą także na wiosne pewnie staniecie razem
CO do lampy to faktycznie też taką mam z biedronki i odziwo daje rade
Pzdr
ps. w Rzeszowie (RS SERVICE) też sie wykluła S-ka z podobną mocą także na wiosne pewnie staniecie razem
CO do lampy to faktycznie też taką mam z biedronki i odziwo daje rade
Pzdr
Ostatnio zmieniony sob lut 20, 2010 22:17 przez lolo_golf, łącznie zmieniany 1 raz.