to że idziesz w obniżenie auta .Michaś_1977 pisze:Czy,że mam kasę na glebę przeznaczoną ?
Mnie i tak czekała by wymiana bębnów i szczęk hamulcowych na tyle... to dlaczego od razu nie zapodać tarcz i mieć + 10 punktów do lansu na dzielni??
Moderator: G0 Karcio
Opiszę na pewno.konop pisze:daj znac jak sie spisuja te tarcze i klocki krafta (z allegro je zakupiles?)
Nowy zawias??Michaś_1977 pisze:Muszę też pochwalić się,że dokonałem zakupu za kilkaset zeta ...
Kto zgadnie co to ?
Wcześniej coś wspominałeś że się zdecydujesz na glebeMichaś_1977 pisze:TRAFIONY !!!
To jest sprawa drugoplanowa...Dzikuvip pisze:teraz golfik bedzie duzo lepiej wyglądał
To jest najważniejsze...dlatego zdecydowałem,że jeszcze takie cusik wleci pod auto...Dzikuvip pisze:jezdził pewnie też zwłaszcza po zakrętach
Zakładaj górną obowiązkowo w bagażniku też by sie przydała , ja śmigam często mk II znajomego na glebie to czuje jak ta buda pracuje i się jednak przydaje , do tej dolnej będziesz potrzebował takie blaszki z tyłu co trzymają drążek opuścić sankiMichaś_1977 pisze: To jest najważniejsze...dlatego zdecydowałem,że jeszcze takie cusik wleci pod auto...
http://moto.allegro.pl/it...edni_tanio.html
...a,że buty mam ciężkie,to na pewno się przyda
grandi...to nie jest rozpórka,tylko stabilizatorgrandi pisze:Zakładaj górną obowiązkowo w bagażniku też by sie przydała
Wiem.Mam nadzieję,że będzie razem z drążkiem,a jak nie to będę się martwił potemgrandi pisze:do tej dolnej będziesz potrzebował takie blaszki z tyłu co trzymają drążek opuścić sanki
Będę miał na uwadze...nie pisałem,że musi być akurat ten z tej aukcji...arwam pisze:ja gdybym jeszcze raz miał zakładać to właśnie od passata B3 lub golfa MK3 bym zakładał.
Dziękujęarwam pisze:ładnie idziesz.
Byłbym dźwięczny ...arwam pisze:myślę że niedługo do Ciebie zawitam i pomogę Ci przy sprzęgle bo ponoć Twoje ori ze sklepu już zaczyna ducha wyziewać
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 38 gości