Nie mogę zamknąć drzwi tylnich, w czym przyczyna ?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- martinezz_pl
- Mały gagatek
- Kontakt:
Nie mogę zamknąć drzwi tylnich, w czym przyczyna ?
Witam
Mam taki problem otóż teraz jak zrobiło się ciepło nie mogę zamknąć drzwi tylnich jednych i drugich. Z całej siły uderzam drzwiami a one nic odbijają się jakby zamka nie było
Dodam że przez całą zimę jak były mrozy i wczesniej było ok. Leciutko popchałem drzwi i same leciały i się zamykały.
W czym problem ? Czy jakieś WD40 do zamka czy smar w spray-u ?
Teraz mam VW z otwartymi drzwiami jak samolot
Miał ktoś taki kłopot ?
Mam taki problem otóż teraz jak zrobiło się ciepło nie mogę zamknąć drzwi tylnich jednych i drugich. Z całej siły uderzam drzwiami a one nic odbijają się jakby zamka nie było
Dodam że przez całą zimę jak były mrozy i wczesniej było ok. Leciutko popchałem drzwi i same leciały i się zamykały.
W czym problem ? Czy jakieś WD40 do zamka czy smar w spray-u ?
Teraz mam VW z otwartymi drzwiami jak samolot
Miał ktoś taki kłopot ?
Nigdy się nie tłumacz — przyjaciele tego nie potrzebują, a wrogowie i tak nie uwierzą.
- K3100PRO
- Mały gagatek
- Kontakt:
Miałem tak samo, jakimś cudem przestawiło się właśnie to cięgno w tylnych drzwiach i również mi "odbijały drzwi". Tylko dziwna sprawa ze u Ciebie oba drzwi na raz wysiadły. Nie rozbierałeś przecież drzwi. Spróbuj nasmarować zamek
Ostatnio zmieniony wt lut 23, 2010 18:39 przez K3100PRO, łącznie zmieniany 1 raz.
http://img513.imageshack.us/img513/5060/jaj567dx9.gif
- martinezz_pl
- Mały gagatek
- Kontakt:
Własnie sprawdzałem, te języczki wogóle coś tak "mulasto" chodzą ;/
WD40 może być ?
WD40 może być ?
Ostatnio zmieniony wt lut 23, 2010 18:48 przez martinezz_pl, łącznie zmieniany 1 raz.
Nigdy się nie tłumacz — przyjaciele tego nie potrzebują, a wrogowie i tak nie uwierzą.
- martinezz_pl
- Mały gagatek
- Kontakt:
- martinezz_pl
- Mały gagatek
- Kontakt: