węże chłodnicy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
- Ł-u-k-a-s-z
- Gadatliwa bestia
węże
Dzieki za sugestie porady etc. ale cos sięmi wydaje że poprostu mam za małą chłodnicę wymienięna większą a tak wogle to ile powinna miec długosci do 1.6 D bo moja chyba jest zbyt mała jak zmierzę ją to napiszę ile ma.
[ Dodano: 01 Mar 2010 21:04 ]
własnie zmierzyłem chłodnice no i ma 52 cm długosci a widziałem u znajomego miał dużo większą a le on miał 1.6TD
[ Dodano: 01 Mar 2010 21:04 ]
własnie zmierzyłem chłodnice no i ma 52 cm długosci a widziałem u znajomego miał dużo większą a le on miał 1.6TD
Ostatnio zmieniony pn mar 01, 2010 22:09 przez sukman, łącznie zmieniany 1 raz.
sukman
- abrams
- VR6 Driver
- Kontakt:
1.6 D się nie grzeje zbytnio i maja małe chłodnice ... no chyba że coś w nim dłubałeś....
Podjedz do kogoś kto miał z tym doczynienia... widzę że jesteś z małopolski ... zapraszam do Siebie jeśli nie masz daleko
darecki6, Ty wiesz co hehe
Podjedz do kogoś kto miał z tym doczynienia... widzę że jesteś z małopolski ... zapraszam do Siebie jeśli nie masz daleko
darecki6, Ty wiesz co hehe
Ostatnio zmieniony pn mar 01, 2010 22:11 przez abrams, łącznie zmieniany 1 raz.
Spawanie plastików PP/ABS/PP-EPDM
Spawanie metodą TIG ALU itp....
Naprawa i montaż dogrzewaczy/pełnych ogrzewań postojowych (webasto,ebersprecher)
Naprawa i montaż dogrzewaczy/pełnych ogrzewań postojowych (webasto,ebersprecher)
- abrams
- VR6 Driver
- Kontakt:
misiur, chyba ze kupujesz syff uszczelke... tam niema opisu dokręcasz ją jak nakazuje VW... dla oryginału i urywasz śrubę albo co gorsza wyciagasz gwint z bloku
Spawanie plastików PP/ABS/PP-EPDM