Po pierwsze 15" moze zagrac jak 10" nie kazdy glosnik muli wiec nie pisz glupotkris-krzysztof pisze:Moje zdanie jest takie że 15" do słuchania na codzień jest męczące. Bas jest wolny. Poszukaj moim zdaniem jakieś 25" albo 30" i będzie <OK>arturek320 pisze:na razie forumowicz python proponuje mi Rockforda z seri p2 15 calowy? nie wiem czy dobry taki kolos,
500zł kupisz już CarPower który poradzi sobie z głośniczkiem .
Po drugie to sq proponujesz CP wiec to juz jest smieszne...
A jesli chcesz kolego miec jakosc to kup lepiej glosnik uzywke stolarzowi powiedz zeby ci bude sklepal i wzmak z prawdziwego zdarzenia najlepiej jakiegos RF a nie carpowera bo taki piec nadaje sie do buczenia a nie do sq... I jeszcze jedno lepiej kupic glosnik uzywke za 5-7 stow i piec za tysiaka a nie... Zestaw gra jak najslabsze ogniwo czyli taki piec psol by jakosc calego zestawu... moze powiedz jakie jeszcze radio masz to zara cos dobierzemy i jakiej muzyki sluchasz...
[ Dodano: 09 Mar 2010 10:32 ]
jesli szukasz dobrego pieca ktory bedzie gral jakosciowo to np RF lub DLS A6 powiem tak za tego DLS jesli bym mial to bym bral bo takiej okazji dlugo nie bedzie... te piece kosztuja ponad 3tys i jest to najwyzszy model jesli chodzi o jakosc.. Do tego glosnik np p10 lub 2x p10 i naprawde to zagra a nie bedzie buczec... kable pasuje 50mm^