Piszcząca dmuchawa w MK2...
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
- ygd
- Prezes vwgolf.pl
- Auto: Audi S3
- Silnik: AFN
- Kontakt:
Ostatnio zmieniony czw paź 23, 2008 18:00 przez ygd, łącznie zmieniany 1 raz.
VW Klub Polska #106
Golf MK4 `99 1.6
Audi S3 8L '01
Golf MK4 `99 1.6
Audi S3 8L '01
- jarek_1313
- Mały gagatek
- Kontakt:
- szczurus_89
- Nowicjusz
- Kontakt:
- twardy
- Forum Master
- Kontakt:
u mnie dmuchawa nie piszczy ale za to woda kapała na dywanik pasażera , dzisiaj zdiołem podszybie i jak zajżałem przez kratke to widać jak strużka leciała woda .MarcinWLKP pisze:U mnie ciągle piszczało, bo ciągle woda się tam dostawała. Kto smaruje i nadal mu piszczy niech sprawdzi szczelność tej kratki na podszybiu pod maską, ja przykleiłem na silikon, dmuchawę nasmarowałem ponownie i problem z głowy
Kratke wyciągnołem , wyczyściłem i zasmarowałem takim szczeliwem z WURTHa .
Mam nadzieje że teraz bedzie sucho
10mm+1,3bara=1VSTD :-)
Nie będę zakładał nowego tematu może i mi ktoś pomoże , mianowicie z wiatraczka wydobywał się ten przeraźliwy pisk, po zagięciu tego ,,ocieplacza'' okazało się że kostka jest delikatnie nadpalona Zakręciłem 2 razy tym wiatraczkiem i teraz nie chce się w ogóle włączać, miernikiem sprawdziłem prąd do kostki dochodzi. Dużo z tym roboty i co może być nie tak ??
Szeski, dmuchawa wydaje mi sie ze jest juz zmeczona zyciem , tez nasmarowalem , i piszczalo ale myslalem zawsze ze bezpiecznik dmuchawy jest przepalony bo tylko 3 bieg chodzil a teraz po przesmarowaniu wszystkie 3 , a ze piszczy to juz nic nie zrobisz raczej .