Kolega miał taki w domu z chipem wyszło nieduzo bo koło 210 KM,ale jego drugie auto nowy legend prawie 300KM miało spore problemyMajiic pisze:Moze nie jest to takie g....., ale nie da sie tego chipowac...
mk3 vr6 vs honda accord kombi
Było Ford Focus Mk1 2.0
Było VW MK5 1.6
Był Leon FR ARL +
Jest Ford Kuga 2.0 TDci
Jest Focus ST 2.5 T
Było VW MK5 1.6
Był Leon FR ARL +
Jest Ford Kuga 2.0 TDci
Jest Focus ST 2.5 T
- xxxGlaDxxx
- ...
Bo Legend nie służy do ścigania tylko do jak najbardziej komfortowego przewozenia szanownych czterech liter właściciela, na przednim lub tylnim siedzeniuBoxik pisze:Kolega miał taki w domu z chipem wyszło nieduzo bo koło 210 KM,ale jego drugie auto nowy legend prawie 300KM miało spore problemyMajiic pisze:Moze nie jest to takie g....., ale nie da sie tego chipowac...
Kolega śmie sobie żartowaćBlackGen pisze:Ja chętnie ustawie sie moja honda 1.3 na Puławach z kimś z was tylko 2,0 w góre 1,6 lpg szkoda mi na nich benzyny
Bo w innej sytuacji oznaczało by to jakieś początki tracenia instynktu samozachowawczego
Był MK3 ABF 20 jahre.
Nowy nabytek - Suzuki Swift Sport
Nowy nabytek - Suzuki Swift Sport
-
- Gadatliwa bestia
-
- Użytkownik
he lubię takie posty ... pewnych siebie hondziarzyBlackGen pisze:Zapraszam Puławy bądz Ryki znajdziemy odcinek weź od razu kogos żeby nagrałyiabol pisze:Ustaw się ze mną ... mam 1.8
zaznaczam że 1,3 nie jest seryjne ... :green_fuck:
moje 1.8 też nie jest seryjne ... dla porównania EK4 VTI zarobiło 2 długości
ok EOT.