to ja przyjade zmodzona preluda 2.3 brata i wezme kogos do srodka zeby nagral jak te biedne 1.3 rusza jak bedziemy juz hamowac :green_fuck:BlackGen pisze:Zapraszam Puławy bądz Ryki znajdziemy odcinek weź od razu kogos żeby nagrałyiabol pisze:Ustaw się ze mną ... mam 1.8
zaznaczam że 1,3 nie jest seryjne ... :green_fuck:
mk3 vr6 vs honda accord kombi
Mazda 5 2.0 pb 155km 187nm
nieładnie kopać leżącegoMajiic pisze:Ostanio jechalem z crx 160km, to dostal takie baty sromotne ze az mi sie szkoda chlopaka zrobilo.... :green_fuck:
Ostatnio zmieniony pt mar 19, 2010 21:16 przez Whisper, łącznie zmieniany 1 raz.
Był MK3 ABF 20 jahre.
Nowy nabytek - Suzuki Swift Sport
Nowy nabytek - Suzuki Swift Sport
Przyjedz jeszcze poroshe i bugatti :d do 1.3 :green_fuck: pomijajac fakt ze macie 2 razy wiecej pojemnosci i dwa razy wiecej nm to pokazal bym wam ze nie zawsze liczy sie literka na waszej klapie :Dz tylu
i bez nerwow pany bo siedzen nie dopierzecie :green_fuck:
zebys ty Ek4 VTI objechal to ciekaw jestem co masz w tym golfinie turbo ? :green_fuck:
i bez nerwow pany bo siedzen nie dopierzecie :green_fuck:
zebys ty Ek4 VTI objechal to ciekaw jestem co masz w tym golfinie turbo ? :green_fuck:
ale w innej juz ma 230. a to juz na prostej jeździ całkiem całkiem..Whisper pisze:Proszę Cie RX w podstawowej wersji ma 192 KM i 220 Nm, mistrz prostej to nie jest ale zakręty
Kolega uważa że jego 1.3 pożera auta z wiekszą pojemnością i fajnie :green_fuck:
Ale w jego pojemnośći są też szybsze auta
Było Ford Focus Mk1 2.0
Było VW MK5 1.6
Był Leon FR ARL +
Jest Ford Kuga 2.0 TDci
Jest Focus ST 2.5 T
Było VW MK5 1.6
Był Leon FR ARL +
Jest Ford Kuga 2.0 TDci
Jest Focus ST 2.5 T
Swoja drogą Black coś tam.. w jakim genie to 1,3 ? bo jak w piatym.. to nie dasz rady nawet z 2,0 8V niestety..samym mpfi nie nadrobisz 2 sekund do paki a tak po za tym ile tam masz 90 km? bo podejrzewam ze nie wiecej a co do tego Yiabol.. kojarze Cie jeszcze z forum ms czym tu sie chwalic? 185 km ws 160 z ek4 w podobnej wadze? ustaw sie z jakims 4 genem z b18 pod maską, gwarantuje ze Cie pożre az milo pozdrawiam