[mk2] Potrzebne rysunki oraz wymiary rozpórek
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- barteKKK03
- V.I.P.
http://img145.imageshack.us/img145/3690 ... ka1jq5.jpg
http://img259.imageshack.us/img259/3951 ... ka2bi3.jpg
Z parapetami żaden problem, ta rozpórka jest mocowania do kielichów, kilkanaście centymetrów pod parapetami. Ewentualne zdjęcia na aucie jutro.
http://img259.imageshack.us/img259/3951 ... ka2bi3.jpg
Z parapetami żaden problem, ta rozpórka jest mocowania do kielichów, kilkanaście centymetrów pod parapetami. Ewentualne zdjęcia na aucie jutro.
- barteKKK03
- V.I.P.
Ja swojej szukałem długo, miała być aluminiowa, solidna i przykręcana do kielichów... i jesttauka pisze:No to widzisz, ta co ja mam, jest zakładana na kielichy od góry tak jak przednia i trzeba mocowania parapetów wywalicbarteKKK03 pisze:Z parapetami żaden problem, ta rozpórka jest mocowania do kielichów, kilkanaście centymetrów pod parapetami.
[ Dodano: Czw Lis 20, 2008 20:42 ]
Spoko... jakby ktoś jeszcze coś chciał od tej rozpórki pisać, chętnie pomogękili0204 pisze:barteKKK03, Dzięki wielki pełna profeska z Twojej strony
<piwo>
- tauka
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
A wiele dałeś jak mozna spytać??barteKKK03 pisze: Ja swojej szukałem długo, miała być aluminiowa, solidna i przykręcana do kielichów... i jest
I jak ją się mocuje?? Dziury w kielichu normalnie wiercisz??
I jeszcze jedno pytanko. Było do mk2 coś takiego jak spinka wachczy. Na allegro jest tego pełno do mk1 ale do mk2 już nie widze.
- barteKKK03
- V.I.P.
A bodajże 70zł w stanie 'do polerki'tauka pisze:A wiele dałeś jak mozna spytać??
Tak,tauka pisze: I jak ją się mocuje?? Dziury w kielichu normalnie wiercisz??
Bo w mk2 to zbędny gadżet... sama koncepcja zaczerpnięta właśnie z mk1 gdzie pod silnikiem nie ma ławy/sanek/wózka czy jak to zwać w mk2 dół spięty już jest potężną ławą, stąd te rozpórki dolne do mk2/mk3 i pochodnych to elementy dla poprawy samopoczuciatauka pisze:I jeszcze jedno pytanko. Było do mk2 coś takiego jak spinka wachczy. Na allegro jest tego pełno do mk1 ale do mk2 już nie widze.
- Dansli
- Ma gadane
- Auto: GOLF4 4mot. ARL; GOLF 6R CRZA
Podepne sie do tematu ale prosiłbym o wymiary rozpórki przedniej jeśli by ktoś znalazł na stronie lub gdzies na necie to niech wrzuci ja ciagle szukam ale jak znjde to tez wrzuce pozdro
Montaż i serwis ogrzewań postojowych WEBASTO. Adaptacje, kodowania itd.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.