[BORA] VR6 SWAP STRONA 137
Moderator: G0 Karcio
- Golf_Ekipa
- GOLF BANDA
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Kasa leci strasznie na mody, ale warto... jak sobie tak patrze na Gulfa ile sie zmienilo to niczego nie zaluje
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
- adam1985
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Nie wiem jak wy ale ja mam takie odczuci ze klapa US to jest jeden z najwazniejszych elementow ktory Borze dodaje charakteru i "tego czegos w sobie".
Pozdro
Pozdro
Buahahhahhahah leze, dobre Frykasja nie patrze w tych kategoriach czy mi ktos odda to potem tylko ciesze sie modzeniem jak murzyn bateryjka
[img]http://img190.imageshack.us/img190/7876/podpisp.jpg[/img]
[b][i].:B4 Competition:.[/i][/b]
[b][i].:B4 Competition:.[/i][/b]
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Tez mnie to czeka niedlugo
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
Ooo walczysz dalej widzę. Git! Będzie ładnie.
A tylną tablicę możesz gustownie zagiąć.
Szkoda zmieniać na nowe bo niedługo to będzie taki polski cult.
A tylną tablicę możesz gustownie zagiąć.
Szkoda zmieniać na nowe bo niedługo to będzie taki polski cult.
Ostatnio zmieniony pn mar 29, 2010 09:50 przez brz, łącznie zmieniany 1 raz.
• t h e r e ' s •• m o r e •• t o •• l i f e •• t h a n •• c a r s •• a n d •• g i r l s •• b u t •• n o t •• m u c h •
SPRZEDAM RESZTKI GRATÓW PO GOLFIE --> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=293690" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja polowałem na okazje, na oferty znajomych, na opinie ludzi z neta i tym samym za wirusa+gwint+koła dałem 3,7 tys. zł. Chyba zabrakłoby mi pomysłów gdybym miał włożyć 30K w auto. Aż żal by było sprzedawać i chyba jeździłbym takim autem do końca.grzes283 pisze:ja w swojego klekota wsadziłem już blisko 30tyś przez 3 lata, więc już chyba wystarczy. Z wersji basic jest prawie highline, także już mnie męczy każda złotówka wsadzona w auto - kto później przy sprzedaży chociaż w 1% to doceni