Taaaa troszkę odpocząć można na zimówkachszczep pisze:na zimówkach jeszcze jako taki jest, ale przy zmianie na lato z niskim profilem robi się grubo
Widzę fotki na BP No ładnie wygląda. Skręć go dobrze przy 17" i już kozacko będzie...
Moderator: G0 Karcio
Taaaa troszkę odpocząć można na zimówkachszczep pisze:na zimówkach jeszcze jako taki jest, ale przy zmianie na lato z niskim profilem robi się grubo
Zdecydowanie szybciej polecą gumy w przednim zawieszeniu. Dobry gwint nie jest zły, ale swoje piętno na podzespołach odciska.steniu4 pisze:Zobaczysz na takim zawiasie jak szybko polecą oponki od szybkich zakrętów
Wiem Steniu wiem...! Na obecnych 185 jest roznica do sprzedanych 195. I szerokosc odgrywa tu istotna role. Dlatego szukam optymalnie 215/45 i mysle, ze bedzie akuratsteniu4 pisze:sagano88, dopiero zobaczysz komfort jak założysz koło letnie na niskim profilu
brz, co zrobic...? Cos kosztem czegos. Teraz jestem zadowolony z "gleby" i co najwazniejsze jest jeszcze zapas do krecenia a takowe napewno jeszcze bedziebrz pisze:Dobry gwint nie jest zły, ale swoje piętno na podzespołach odciska.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 45 gości