20Jahre ABF 16V by Emilson
Moderator: G0 Karcio
Co tu tak spokojnie, Jakieś nowe fanty są ? Czy zajęty w factory ?
viewtopic.php?f=87&t=230638 -< Bordowy MK2 by Quiet
również dzieki za pomoc w temacie mk3 ,które mi się jakimś cudem trafiłoemilson pisze:prowadnica mady by GETEm z podziekowaniami dla piotra
kolejny frykaz obudowa akumulatora mk5 rowniez by GETEM
czekam na zlotowe spotkanie i oglądanie bo jest co ogladać ,
pzdr
Ostatnio zmieniony czw mar 18, 2010 09:41 przez gluszcz, łącznie zmieniany 1 raz.
- michael799
- Ma gadane
- Kontakt:
- Much77
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
obrabia nie obrabia,buly rosna jak na drozdzachmichael799 pisze:widzę,że masz parobka Yamaysky odrabia pańszczyzne?
a efekty ponoc zadowalajace
Ostatnio zmieniony pt mar 19, 2010 10:25 przez Much77, łącznie zmieniany 1 raz.
Co to za golf tak wsciekle szoł?????
mkII edition one ABF significant addiction
viewtopic.php?f=160&t=181274" onclick="window.open(this.href);return false;
mkII edition one ABF significant addiction
viewtopic.php?f=160&t=181274" onclick="window.open(this.href);return false;
- emilson
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
czas leci nieublaganie wiec zaczolem skladac powoli golfa odpalil dzis za 1 strzalem po 3 miesiacach snu
co do wygladu komory to zmieniam jeszcze dolot i montuje oil catch tank mam dobry patent juz na to
zakupilem rowniez nowy aku BOSh silver s4 bo tamten juz umieral
zabawa pelna geba czyli laik czy Abfie
zamontowalem rowniez obudowe z aku z golfa mk5 wyglada jakby tam zawsze byla trzyma sie idealnie o wiele ladniej to wyglada jeszcze raz dzieki piter(GETEM)
wiecej fotek i szczegolow z prac niebawem
co do wygladu komory to zmieniam jeszcze dolot i montuje oil catch tank mam dobry patent juz na to
zakupilem rowniez nowy aku BOSh silver s4 bo tamten juz umieral
zabawa pelna geba czyli laik czy Abfie
zamontowalem rowniez obudowe z aku z golfa mk5 wyglada jakby tam zawsze byla trzyma sie idealnie o wiele ladniej to wyglada jeszcze raz dzieki piter(GETEM)
wiecej fotek i szczegolow z prac niebawem
never ending story
ogarnełes pod maska to wszystko niesamowicie i takiego efektu się spodziewałem po prostu twój ABF ŚWIECI przykładem oby tak dalej kolego jestem pełen podziwu twojej pracy i chęci:) nie jeden już by się podał. Pod Maska Jest Wielkie ŁAŁ mam nadzieje ze Na Świdnicę będę miał czas przyjechać i pogadać z tobą i zobaczyć to na Żywo