[mkIII] tylna klapa na gadko help
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[mkIII] tylna klapa na gadko help
chcialbym sobie zrobic gladka klape w mk3 tylko prosze napiszcie jak rozwiazac problem z otwieraniem co bede potrzebowal moze macie jakies linki szukalem na forum ale nic nie znalazlem w dodatku u mnie nie wiem czemy opcja "szukaj" kiepsko dziala z gory dziejki za info
zalezy komu co sie podoba widze ze my mamy odmienne gusta wiec to co ja zrobie z swoim tobie by sie nie podobalo a bedzie to mniej wiecej cos takiego tylko bez tych kierunkow... kazdy lubi co innegopaolo pisze:przemysl jeszcze raz to !! nie psuj golfika
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Do otwierania zamka wystarczy zwykły siłownik master. przełacznik astabilny, kabel, 12 Volz z instalacji, lutownica, narzędzia.
Trzeba uciąc w połowie oryginalne cięgło.
przełącznik najlepiej zamocować w lampie.
im mniejszy przełącznik tym lepiej (dla lampy).
jesli masz jakiekolwiek pojęcie o elektronice to można zastosować takie mikroprzełączniki jak sa w sprzecie lektroakustycznym ale do tego potrzeba tranzystor i rezystorek (moze coś jeszcze ale teraz nie przychodzi mi do głowy co to mogłoby byc - na pewno nic drogiego i skomplikowanego).
Pozdrawiam
PS
Przemyśl to jeszcze raz - szpeci sie łatwo ale przywraca do normalnego wyglądu trudno
Trzeba uciąc w połowie oryginalne cięgło.
przełącznik najlepiej zamocować w lampie.
im mniejszy przełącznik tym lepiej (dla lampy).
jesli masz jakiekolwiek pojęcie o elektronice to można zastosować takie mikroprzełączniki jak sa w sprzecie lektroakustycznym ale do tego potrzeba tranzystor i rezystorek (moze coś jeszcze ale teraz nie przychodzi mi do głowy co to mogłoby byc - na pewno nic drogiego i skomplikowanego).
Pozdrawiam
PS
Przemyśl to jeszcze raz - szpeci sie łatwo ale przywraca do normalnego wyglądu trudno
no stary powiedz żę żartujesz co ci biedny golf zrobił ze chcesz go tak ukarać?orzel12 pisze:zalezy komu co sie podoba widze ze my mamy odmienne gusta wiec to co ja zrobie z swoim tobie by sie nie podobalo a bedzie to mniej wiecej cos takiego tylko bez tych kierunkow... kazdy lubi co innegopaolo pisze:przemysl jeszcze raz to !! nie psuj golfika
[img]http://images38.fotosik.pl/50/69e61b6ae5a4bbde.jpg[/img]
- Michael G60
- Forum Master
- Kontakt:
Re: [mkIII] tylna klapa na gadko help
Ja mam wygładzoną tzn. rej. na swoim miejscu i usunięta ta plastikowa listwa. Jak otwierać to bardzo proste. siłownik slave od centrala (20 zł) włącznik chwilowy i kabel do pociągnięcia od włacznika do siłownika.orzel12 pisze:chcialbym sobie zrobic gladka klape w mk3 tylko prosze napiszcie jak rozwiazac problem z otwieraniem co bede potrzebowal moze macie jakies linki szukalem na forum ale nic nie znalazlem w dodatku u mnie nie wiem czemy opcja "szukaj" kiepsko dziala z gory dziejki za info
Opis znajdziesz na http://www.golf2.prv.pl co prawda do mk2 ale zasada taka sama