Witam,
problem tkwi w tym, gdy podłącze przyczepke to nie działaja mi migacze tylnei w przyczepce, wszystko inne działa, co to moze być?
Dodam, że wszystko jest dobrze zrobione(instalacja).
Czy to moze sprawa tego modułu,?
Dzieki za odpowiedzi i pozdrawiam
[ Dodano: 09 Kwi 2010 13:19 ]
mam problem z dodaniem załącznika
Nie działajace migacze tylne i przyczepki
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
He he. źle podłączone kabelki we wtyczce. Próbówka lub żaróweczka na kabelku i sprawdzasz po koleiHubert1 pisze:Witam,
problem tkwi w tym, gdy podłącze przyczepke to nie działaja mi migacze tylnei w przyczepce, wszystko inne działa, co to moze być?
Dodam, że wszystko jest dobrze zrobione(instalacja).
Czy to moze sprawa tego modułu,?
-
- Nowicjusz
- Zico63b
- Mistrz KieroVWnicy
Kolega Katerpi jest chyba na dobrym "tropie": gościu-monter mógł pomylić rysunek (schemat) wtyku z gniazdem.
Bardzo pomocne jest sprawdzenie, w których pinach kiedy prąd występuje, ale przy połączeniu jednego z przewodów naszej kontrolki do blachy a nie do pinu w którym "powinna" być masa - tu bowiem właśnie cuda się zdarzają!
To będzie pomocą, znalazłem kiedyś na "necie":
Bardzo pomocne jest sprawdzenie, w których pinach kiedy prąd występuje, ale przy połączeniu jednego z przewodów naszej kontrolki do blachy a nie do pinu w którym "powinna" być masa - tu bowiem właśnie cuda się zdarzają!
To będzie pomocą, znalazłem kiedyś na "necie":
Ostatnio zmieniony sob kwie 10, 2010 00:47 przez Zico63b, łącznie zmieniany 1 raz.