Przyciski elektr.szyb
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Przyciski elektr.szyb
Mam pytanie czy da rade zamontowac przyciski elektryki szyb nie w konsoli a w ramce przelacznikow?.
Są podobno jakieś ramki przejściówki co by się dało w konsole wpasować. A tak na marginesie i na razie to zauważ że w normalnej konsoli ta kieszeń nad spiołą jest dziwnym trafem na wymiar przełączników od szyb
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=191976&postdays=0&postorder=asc&start=0][img]http://images32.fotosik.pl/410/2bb90c175a9e74ab.gif[/img][/url]
Majówka 2009
Nysa 2010
Majówka 2009
Nysa 2010
- maniek8855
- Forum Master
- koloko
- Ma gadane
- Kontakt:
Taką ramkę można zrobić samemu
potrzebujesz:
- zaślepkę przełącznika
- dremel z małą tarczą i kamieniem szlifierskim (też dosyć małym)
Wpierw tarczą wycinasz uchwyty od zaślepki w taki sposób żeby powstała prostokątna ramka. Następnie kamieniem szlifujesz środek ramki tak, żeby przycisk wszedł w środek.
Uskuteczniłem to w moim byłym mk2 - efekt bardzo dobry!
Cholera nie mam żadnego zdjęcia z tej operacji - musisz uwierzyć na słowo
potrzebujesz:
- zaślepkę przełącznika
- dremel z małą tarczą i kamieniem szlifierskim (też dosyć małym)
Wpierw tarczą wycinasz uchwyty od zaślepki w taki sposób żeby powstała prostokątna ramka. Następnie kamieniem szlifujesz środek ramki tak, żeby przycisk wszedł w środek.
Uskuteczniłem to w moim byłym mk2 - efekt bardzo dobry!
Cholera nie mam żadnego zdjęcia z tej operacji - musisz uwierzyć na słowo
Ostatnio zmieniony czw kwie 15, 2010 22:06 przez koloko, łącznie zmieniany 1 raz.
- mietek-tychowo
- Ma gadane
- Kontakt:
ja przełączniki montowałem w konsoli votex i panel sam robiłem to znaczy.....
zaślepka do radia, konsola szyb ele. z toledo 1 i wycinasz, wklejasz, szpachlujesz i malujesz najprościej mówiąc :green_fuck:
nic trudnego, jak ja dałem rade to ty też dasz rade
jak chcesz mogę podesłać fotki
zaślepka do radia, konsola szyb ele. z toledo 1 i wycinasz, wklejasz, szpachlujesz i malujesz najprościej mówiąc :green_fuck:
nic trudnego, jak ja dałem rade to ty też dasz rade
jak chcesz mogę podesłać fotki
...a ósmego dnia bóg stworzył strażaka.
- mietek-tychowo
- Ma gadane
- Kontakt:
więc całkowity koszt to max 55 zł
zaślepka radia nowa z allegro za 35 chyba i za panel od seata dałem z 10 + farba mat + superglu + szpachel
najlepiej by było dorwać ori zaślepkę od votexu bo ta od radia nie za bardzo pasuje ale po małych modach zaczepów jest prawie jak ori
zaślepka radia nowa z allegro za 35 chyba i za panel od seata dałem z 10 + farba mat + superglu + szpachel
najlepiej by było dorwać ori zaślepkę od votexu bo ta od radia nie za bardzo pasuje ale po małych modach zaczepów jest prawie jak ori
Ostatnio zmieniony sob kwie 17, 2010 13:17 przez mietek-tychowo, łącznie zmieniany 1 raz.
...a ósmego dnia bóg stworzył strażaka.