[mkIII] JECHAŁ, JECHAŁ I ZDECHŁ :-(
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Hmmm ciag dalszy dzisiaj... u elektryka. Co do LPG mnie gazownicy powiedzieli ze jeslinie bede mial paliwa w zbiornku to auta nie odpale!
Instalacja jest tak wlasnie zrobione ze auto odpala tylko i wylacznie na benzynie dopiero po przekroczeniu 2 tys. obrotow przechodzi na gazik a i to zalezne jest od temperatury, bo zima autko musi sie troszke nagrzac.
pozdrawiam
Instalacja jest tak wlasnie zrobione ze auto odpala tylko i wylacznie na benzynie dopiero po przekroczeniu 2 tys. obrotow przechodzi na gazik a i to zalezne jest od temperatury, bo zima autko musi sie troszke nagrzac.
pozdrawiam
Pompa paliwa jest odcinana automatycznie po kilku sekundach od uruchomienia, dalej chodzi cisnieniowo. Nawet jak auto jest bez gazu. Jesli jest z gazem to powinno odpalic awaryjnie na gazie. mialem taki przypadek ze padla mi pompa i odpalalem i jezdzilem tylko na gazie. Ale po pewnym czasie (zima, mroz -15, powrot z pracy, wieczor) zapchal mi sie filtr gazu i d__a blada ani drgnie. Sprawdz najpierw pompe a potem przekaznik i jak bedzie dobrze to sprawdz przelacznik benzyna/gaz - to tez czesto nawala.
_the orange beast_
Jest diagnoza!
Moze sie to komus przyda wiec napisze jaki final ma sprawa.
Diagnoza elektryka czujnik Halla. Telefon do serwisu VW czujnik kupiony wymieniony autko chodzi jak tralala
Diagnoza elektryka czujnik Halla. Telefon do serwisu VW czujnik kupiony wymieniony autko chodzi jak tralala
- Kaczajazda
- Mały gagatek
- Kontakt:
- Kaczajazda
- Mały gagatek
- Kontakt: