ubywa olej
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
ubywa olej
witam ubywa mi olej mniejwiecej z tego miejsca:
nie potrafie zlokalizowac dokladnie miejsca wycieku bo leci tylko w czaseie jazdy gdy silnik sie zagrzeje. dodam ze czujnik cisnienia oleju wymieniony i nie cieknie.
nie potrafie zlokalizowac dokladnie miejsca wycieku bo leci tylko w czaseie jazdy gdy silnik sie zagrzeje. dodam ze czujnik cisnienia oleju wymieniony i nie cieknie.
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
nie wiem jak w dieselu ale wbenzynie nie ma tam nic z czego moglby cieknac olej, od strony skrzyni macz czujnik oleju a ponizej miejsca gdzie zaznaczyles jest filtr oleju
ostatnio siadla mi uszczelka pod glowica i lal sie olej poiedzy glowica a blokiem silnika, tylko w momecie jak silnik pracowal ale bylo to w narozniku od strony rozrzadu bo w moim silniku (1,3) tam jest kanal olejowy
nie wiem jak w tym bo z tego co widze do jest to 1,6
ostatnio siadla mi uszczelka pod glowica i lal sie olej poiedzy glowica a blokiem silnika, tylko w momecie jak silnik pracowal ale bylo to w narozniku od strony rozrzadu bo w moim silniku (1,3) tam jest kanal olejowy
nie wiem jak w tym bo z tego co widze do jest to 1,6
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
uszczelka pod głowicą , ciekło mi w tym samym miejscu
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)