Cabrio??? z allegro.
Cabrio??? z allegro.
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=96691527 Dałem tutaj tego linka bo sie nielze usmiałem po pierwsze cena.Po drugie pan napisał ze to nie CABRIO a CABRIOLET. Zwracam sie do Was z prosba o wytłuamczenie roznic pomiedzy wlasnie CABRIO a CABRIOLETEM
o Matko Huto co za matoł !! kurfa po prostu spadłem z fotela i zalałem się mlekiem z płatkami ...
jak ktos jest zarejestrowany na allegro to niech wyśle mu zapytanie jaka jest róznica między CABRIO a CABRIOLETEM bo mnie ten temat świdruje i nie zasnę ...
a wracając do osłów z allegro to zawsze wymiękam jak czytam takie texty w stylu:
"... fabryczny tuning..."
albo:
"... wersja Karmann..." (jakby kiedykolwiek istniały inne wersje np Pininfarina albo Bertone )
w ogóle ogłaszam konkurs na największy obciach związany z cabrio na allgero
tu jest pierwszy kandydat:
"niepowtazalny napis na tylnej klapie jedyny w polsce!!!!! "
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=95557699
jak ktos jest zarejestrowany na allegro to niech wyśle mu zapytanie jaka jest róznica między CABRIO a CABRIOLETEM bo mnie ten temat świdruje i nie zasnę ...
a wracając do osłów z allegro to zawsze wymiękam jak czytam takie texty w stylu:
"... fabryczny tuning..."
albo:
"... wersja Karmann..." (jakby kiedykolwiek istniały inne wersje np Pininfarina albo Bertone )
w ogóle ogłaszam konkurs na największy obciach związany z cabrio na allgero
tu jest pierwszy kandydat:
"niepowtazalny napis na tylnej klapie jedyny w polsce!!!!! "
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=95557699
goose pisze:PRAWIE ROBI WIELKĄ RÓŻNICĘ
Podyskutowałem trochę z kolegą od CABRIOLETU A NIE OD CABRIO
Koleś jest ostry. Napisałęm że obrysówki to nie wszystko żeby stwierdzić że to wersja USA.
Wersje USA miały klime i 3-cie światło na klapie. A kolo odpisuje:
"czemu na liczniku sa mile a nie kilometry skoro to nie amerykanska wersja? 3 swiatlo stopu w cabriolecie?? proooooosze cie. to jest 85 rocznik! sportowa wersja.cabriolet a nie popularne cabrio. jakie trzecie swiatlo? jaka klima? od tego roku dopiero co zaczeli montowac w cabrioletach system podwojnego wtrysku zamiast gaznika. bedac szczery napisze ze w poprzednie wakacje zaplacilem 6000zl za renowacje felg, zrobienie od podstaw nowego dachu a takze tapicerki i zaprawek, usuniecie rdzy z
niektorych miejsc itd. w poniedzialek bedzie robiony nowy uklad wydechowy i elektryka. moze po zdjeciach i opisie masz takie wrazenia. zeby przekonac sie o wartosci tego samochodu trzeba do niego wsiasc i sie przejechac, posluchac. mam nadzieje ze sie spotkamy kiedys na jakims skrzyzowaniu, ty w swoim golfiku za 4000zl a ja w swoim. good luck"
NIE MOGŁEM SIĘ POWSTRZYMAĆ
Co do golfika za 4000złto kolesiowi chodziło o to że napisałem mu że bym wolał 5cabrio po 4000 niż tego Jego za 20000
Ostry ubaw miałem jak to do niego pisałem itd.
Zapytałem jaka jest różnica między popularnym cabrio a cabrioletem
Jak tylko odpisze dam znać