GOLF MK4 by GoNzO / wszystko na 1 stronie tematu
Moderator: G0 Karcio
- Włodary88
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Golfik Kozak brakuje mu tylko tylnej dokładki
Jesteś z Płocka lub okolic koniecznie zajrzyj!!
Sprzedam : SCHOWEK (BOX) CD FISCHER VW GOLF 4 BORA PASSAT B5
Dokładnie też mam LB5N W nysie będę na 90%, zobaczymy jak mój lakiernik się wyrobikaczy pisze:GoNzO !!!, poszedłeś w dobrym kierunku i za to wielki + od dłuższego czasu szukałem zdjęć granata ( zapewne też masz LB5N ? ) na felach od rs6 no i znalazłem, jest to dla mnie jakaś alternatywa
ShauN, GoNzO !!!, wbijajcie do Nysy w czerwcu, daleko nie macie
pozdro o powodzenia w dalszych modach
Felgi są rzeczywiście fajne i kurewsko rzucają się w oczy, choć ostatnio jakoś dużo ich się zrobiło na VW Ale jak się da dobrą glebę i dystanse to robią robotępyro pisze:Super wygląda Twoje auto, te felgi zawsze mi się podobały, z pozoru zwykłe, pięcio-ramienne, to jednak maja w sobie to coś
Laleczka. ;]GoNzO !!! pisze:Tak golfina prezentuje się w całej okazałości na sezon 2010
A czemu toczydełka na alledrogo?
• t h e r e ' s •• m o r e •• t o •• l i f e •• t h a n •• c a r s •• a n d •• g i r l s •• b u t •• n o t •• m u c h •
SPRZEDAM RESZTKI GRATÓW PO GOLFIE --> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=293690" onclick="window.open(this.href);return false;