Lusterka zewnętrzne
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Lusterka zewnętrzne
Witam
Wkrótce stanę się (mam nadzieję) posiadaczem Golfa V.
Mam jednak pytanie. Czy jeżeli lewe lusterko jest z lapką i składa się elektrycznie, to czy prawe lusterko powinno być takie samo? Pytam, ponieważ model który oglądałem po prawej stronie miał lusterko bez lampki i nie składało się ono. Lewe składało się bez problemu.
Wkrótce stanę się (mam nadzieję) posiadaczem Golfa V.
Mam jednak pytanie. Czy jeżeli lewe lusterko jest z lapką i składa się elektrycznie, to czy prawe lusterko powinno być takie samo? Pytam, ponieważ model który oglądałem po prawej stronie miał lusterko bez lampki i nie składało się ono. Lewe składało się bez problemu.
-
- Nowicjusz
tzn z kierunkowskazem? jeśli jedno jest to i drugie musi być w pełni elektryczne i z lampkapoek pisze:lewe lusterko jest z lapką
GT17/20 AJM+/ASZ+ Alu 18" Gwint FK, and more.. zapraszam :)No Smoke No Fun - TDI Rulez :D
Stage 1 DONE - 167Ps@404Nm
Stage 2 DONE - 195Ps@424Nm
viewtopic.php?f=89&t=276520
Stage 1 DONE - 167Ps@404Nm
Stage 2 DONE - 195Ps@424Nm
viewtopic.php?f=89&t=276520
jak masz z lampkę od spodu w lewym lusterku i ono się składa to lusterko jest na fullu, jak nie ma w prawym i się nie składa to znaczy, że było już wymieniane i masz założone zwykłe.poek pisze:Lewe jest podgrzewane, regulowane elektrycznie z kierunkowskazem, lampką od spodu i składane elektrycznie.
Prawe ma tylko podgrzewanie i regulację.
Zatem prawe było wymienione i wstawiono najtańsze rozwiązanie.
MK3_1.9D_1Y_ by ..Młody.. http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2691780#2691780
-
- Forum Master
A lewe jaką nazwę ma? Jeśli masz w jednym kierunkowskaz a w drugim nie to świadczy o tym że było przekładane na bank. Nie widziałem jeszcze samochodu który by miał tylko jeden kierunek w lusterku... a jak chcesz tak bardzo wiedzieć i nie znajdziesz info o tych lusterkach to jedynie rozebrać i sprawdzić ile kabelków dochodzi do lusterka czy są wszystkie kable podłączone czy kilka wolno sobie wisi...
Nie chodzi o migacz w lusterku (migacze sa w obu) tylko o lampkępodświetlającą w lusterku.
Z wcześnejszych wypowiedzi wywnioskowałem że lusterko było wymienione.
Moje pytanie o "convex" związane jest z opisem wyposażenia auta (odczytane z naklejki auta)
5RQ: prawe boczne lusterko: convex
5RQ rozkodowałem dzięki kodom wyposażenia z forum.
Z wcześnejszych wypowiedzi wywnioskowałem że lusterko było wymienione.
Moje pytanie o "convex" związane jest z opisem wyposażenia auta (odczytane z naklejki auta)
5RQ: prawe boczne lusterko: convex
5RQ rozkodowałem dzięki kodom wyposażenia z forum.
- Pablo Corrado
- Forum Master