Otwory w podłodze- Mk3.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Otwory w podłodze- Mk3.
Na podłodze, z przodu, po jednej i drugiej stronie, niedaleko progu mam otwór o średnicy jakiś 8 mm. Co to takiego? Do czego to jest? Nie jest to zamknięte korkiem plastikowym więc chyba to nie są otwory technologiczne do zabezpieczenia i jest to znacznie mniejsze niż tamte otwory technologiczne. Wygląda to po prostu tak jakby ktoś wywiercił w podłodze otwór. Wygląda na oryginał bo z dwóch stron to jest w tym samym miejscu.
Ostatnio zmieniony sob maja 01, 2010 13:17 przez henio8, łącznie zmieniany 1 raz.
VW Golf, CL, wersja specjalna "Europe", 1995r., 1.6 AEA, benzynowy.
To jest chyba w wzmocnieniu podłogi, ja mam chyba w tym miejscu przykręconą rozpurkę/wzmocnienie podłogi. Nie jestem pewny na 100%. Po pracy zajrzę pod auto. Bo wiem że gdzieś tam jest przykręcona ale średnio mnie obchodziło gdzie.
Ostatnio zmieniony czw kwie 29, 2010 11:28 przez jhosef, łącznie zmieniany 2 razy.
- Arkadiush
- Forum Master
- Kontakt:
W czasie powodzi, zeby ci woda szybko wyplynela z auta...
MERCEDES BENZ SL 500 R129 V8
viewtopic.php?f=89&t=190930&start=0
[I][I][I][I][I][I][][][][] - 60% UKOŃCZONE MK4
henio8, wydaje mi sie ze auto bylo po powiodzi i nawiecili je w serwisie zeby woda szybko zeszla i wyschla z niego albo myszy wygryzly podloge i chca sie wprowadzic chyba czeka cie wymiana calego podwozia w serwisie bo tylko tam mozesz dostac takie cos
ps, Daj lepsze fotki podlogi
Był Golf III 1.8 G-STYLE ----------- Był Passat B5 1.8T AirRide ----------- Jest Audi typ43
przeciez to calkiem mozliwe bo henio wspominał ze cewka miala przebicie, moze po powodzi?Wegiel pisze:henio8, wydaje mi sie ze auto bylo po powiodzi i nawiecili je w serwisie zeby woda szybko zeszla i wyschla z niego albo myszy wygryzly podloge i chca sie wprowadzic chyba czeka cie wymiana calego podwozia w serwisie bo tylko tam mozesz dostac takie cos
skoro auto w takim super stanie... niemiec nie glupek złoma ci by nie sprzedał
Ełrope powodzianin
Ostatnio zmieniony pt kwie 30, 2010 17:12 przez Tomek, łącznie zmieniany 1 raz.
[...]Mam dwie kreski, - no to masz słaby zasięg
- Arkadiush
- Forum Master
- Kontakt:
W sumie wazne ze nie bity A wiadomo ze po powodzi nie beda wymieniac wszystkich dywanikow, a jak samochod zamkniety to i tak wilgoc bedzie, wiec wierci sie takie dzury, zeby odparowalo i nie gnilo. Wez tam podnies dywanik i zobacz czy jakiegos wodorosta nie ma.
Ostatnio zmieniony pt kwie 30, 2010 20:36 przez Arkadiush, łącznie zmieniany 2 razy.
hahaha po powodzi dobre , sami jesteście po powodzi... Auto na 1000% nie jest po żadnej powodzi. Jeśli to nie są oryginalne otwory to pewnie firma robiąca zabezpieczenie profili wewnętrznych je wywierciła, ale może też to ma inny powód.
[ Dodano: 30 Kwi 2010 22:22 ]
Armin88 podłoge mam w idealnym stanie, sprawdzałem, były ściągane dywany, 90% użytkowników mk3 by chciało taką mieć. Jedna dziura była przy korku i jest załatwiona, oprócz tego IDEALNY stan, zero rdzy, coś się dzieje przy kierowcy, ale to minimalnie pod lakierem.
[ Dodano: 30 Kwi 2010 22:22 ]
Armin88 podłoge mam w idealnym stanie, sprawdzałem, były ściągane dywany, 90% użytkowników mk3 by chciało taką mieć. Jedna dziura była przy korku i jest załatwiona, oprócz tego IDEALNY stan, zero rdzy, coś się dzieje przy kierowcy, ale to minimalnie pod lakierem.
Ostatnio zmieniony pt kwie 30, 2010 22:19 przez henio8, łącznie zmieniany 2 razy.
VW Golf, CL, wersja specjalna "Europe", 1995r., 1.6 AEA, benzynowy.
- xxxGlaDxxx
- ...
- Arkadiush
- Forum Master
- Kontakt:
Prosze Cie ale nikt bez sensu nie wiercilby dziur w podwoziu, chyba ze ktos przed toba mial tam przeprowadzone kable po neonach podpiete do zapalniczki ale w to watpie. A skad wiesz ze auto nie bylo po powodzi? Auto mozna tak uszykowac ze nawet nie poznasz ze bylo spalone, a tym bardziej po powodzi, pewnie dlatego takie czysciutkie jest, dobra fala musiala po nim przejsc... Ale widzisz na 99% jest to auto popowodziowe...henio8 pisze:hahaha po powodzi dobre , sami jesteście po powodzi... Auto na 1000% nie jest po żadnej powodzi. Jeśli to nie są oryginalne otwory to pewnie firma robiąca zabezpieczenie profili wewnętrznych je wywierciła, ale może też to ma inny powód.