Witam
wymieniłem dziś kompletne sprzęgło w golfie II 1,3 kat benz gaz 87r na SACHS'A
10km po wymianie autko leciało jak trzeba ( moze troche pedal za twardy byl ale do przyzwyczajenia ) ale po tym odcinku pojawił sie problem praktycznie takie sam jaki byl przed wymianą , tzn ciezko szukac biegów , zgrzyta, zle wysprzegla ....
co sie dzieje ??
[ Dodano: 29 Kwi 2010 16:20 ]
moze linki nie podciągneli cos z nia moze sie dziac?
nowe sprzęgło i problemy na dzień dobry... :((
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
nowe sprzęgło i problemy na dzień dobry... :((
Ostatnio zmieniony czw kwie 29, 2010 17:49 przez MARLUK, łącznie zmieniany 1 raz.
- sas_gti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
od razu do mechaników. Jeśli jest tam jakaś dodatkowa usterka która to powoduje, to mechanik powinien ją zlokaliwoać i usunąć. Jeśli obecnie będzie trzeba znowu wyciągać skrzynię to oczywiśćie na ich koszt bo czegoś niedopatrzyli. pzdrMARLUK pisze:zy od razu lecieć do Panów Mechaników i oddać do poprawki ... kur* nowe sprzęgło przecie!!
dobra ! dzięki chłopaki ! jutro pojade na reklamację i powiem co i jak
mod i reszta - przepraszam za tytuł tematu ale szlag człowieka trafia poszło pare stówek i ma latać a nie wrócic do pozycji wyjściowej nie ?
[ Dodano: 01 Maj 2010 16:34 ]
dziwny problem byl aczkolwiek jak na razie rozwiazany...
otoz nasmarowali NOWA LINKE SPRZEGLA bo ciezko chodzilo i nasmarowali okolice pedala sprzegla , teraz jest pieknie ale nie wiem jak dlugo - oby juz sie nie powtorzylo
mod i reszta - przepraszam za tytuł tematu ale szlag człowieka trafia poszło pare stówek i ma latać a nie wrócic do pozycji wyjściowej nie ?
[ Dodano: 01 Maj 2010 16:34 ]
dziwny problem byl aczkolwiek jak na razie rozwiazany...
otoz nasmarowali NOWA LINKE SPRZEGLA bo ciezko chodzilo i nasmarowali okolice pedala sprzegla , teraz jest pieknie ale nie wiem jak dlugo - oby juz sie nie powtorzylo