Skrzynia biegów
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Skrzynia biegów
mam golfa III i jak ktos ma to wie jak sie wrzuca wsteczny, wcisnac w bok i do gory. u mnie jest tak ze nie musze wciskac tylko jak chce wrzucic jedynke wrzuca mi niekiedy wsteczny co trzeba wymienic zey znowu normalnie sie wsteczny wrzuclo
Żeby wrzucić wsteczny musisz nacisnąć lewarek w dół...
Więc albo ogranicznik przy lewarku Ci się wyrobił, albo opierasz się na lewarku i dlatego wsteczny wrzuczasz.
Więc albo ogranicznik przy lewarku Ci się wyrobił, albo opierasz się na lewarku i dlatego wsteczny wrzuczasz.
3 Victorie, lewa, prawa jedna na górze, jeżdżę Volkswagen-em, to leży w mojej naturze =)
Golf 3 Red Devil By Me ;D
Golf 3 Red Devil By Me ;D
Może wyrobiło się coś przy lewarku :/
Znajomy kiedyś tak miał. Chciał wystartować ostro ze świateł, a zaj... w gościa z tyłu, bo wrzucił wsteczny, an nie 1 bieg.
Znajomy kiedyś tak miał. Chciał wystartować ostro ze świateł, a zaj... w gościa z tyłu, bo wrzucił wsteczny, an nie 1 bieg.
Moja dorożka - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=325090
Alpine Fantomface CDA-7897->Audio Art 200MS->DLS UR36S (UR2,5 i UR1)->woofer Focal K2P, Rodek R4100A2->STX 8" 23L@35Hz
Alpine Fantomface CDA-7897->Audio Art 200MS->DLS UR36S (UR2,5 i UR1)->woofer Focal K2P, Rodek R4100A2->STX 8" 23L@35Hz