No Sidemką u nich to standardP.S. jaką firmą kurierską jechały dystansiki????
[mk4] by KACPERSKY ( bora front, 18'' white audi a8, gleba )
Moderator: G0 Karcio
Ja jestem ciekaw jak te opony sobie poradzą. Jest masa różnych opinii na ich temat
Sam miałem je brać ale ostatecznie padło na http://moto.allegro.pl/item1008005066_l ... ta_le.html i śpię spokojnie.
Daj znać jak hamują, jak się zachowują na suchym/mokrym i czy są ciche/głośne.
Sam miałem je brać ale ostatecznie padło na http://moto.allegro.pl/item1008005066_l ... ta_le.html i śpię spokojnie.
Daj znać jak hamują, jak się zachowują na suchym/mokrym i czy są ciche/głośne.
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Kola w końcu złożone Wyladowaly wraz z dystansami na samochodzie przednie sruby od dystansow trzeba bylo troche fleksem skrocic ale dalismy rade i wszystko pasuje. Do tego w czwartek doszly nowe graty do golfa Jest to maska, grill ori, dwie lampki do podswietlenia rejestracji i pare zatrzaskow i srubek do drzwi a i jeszcze wycieracyki aero bosch
Bez skrecenia gwintu:
Po skreceniu przodu, bo na tyl juz nie mialem czasu ( dzieki Lukasz i Marcin za skrecenie dziada ):
Bez skrecenia gwintu:
Po skreceniu przodu, bo na tyl juz nie mialem czasu ( dzieki Lukasz i Marcin za skrecenie dziada ):
- Dawca_Nerek
- Forum Master
- mr_exclusive
- GTI POWER
- Kontakt:
no całkiem nieźle to wyszło, myślałem że będzie gorzej na białym kole a wyszło zajebiście
Pozdr,
Arek
Moje EX GTI Turbo:
viewtopic.php?t=169032
Polo 9N 1.9TDI Highline
Tani Hosting www zapraszam!
Arek
Moje EX GTI Turbo:
viewtopic.php?t=169032
Polo 9N 1.9TDI Highline
Tani Hosting www zapraszam!
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
No tył koza jest... ale może to po części przez to, że auto stoi na nierównym ? Przynajmniej u siebie zauważyłem taką zależność. Jak auto stoi na równym to cały tył jest o pół szerokości palca wyżej od przodu (zamierzone ustawienie), a jak pod tylnymi kołami jest nierówno tj. pod jednym jest wyżej nawierzchnia, a pod drugim niżej to pod jednym tylnym jest większy prześwit niż pod drugim i przednią osią.