STOP!!bremsen fehler i na koniec betriebs anleitung
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
STOP!!bremsen fehler i na koniec betriebs anleitung
Witam pod czas jazdy wyświetlają mi się komunikaty STOP!!bremsen fehler i na koniec betriebs anleitung dolałem płynu i jest to samo co może byc przyczyną???
-
- Forum Master
- Kontakt:
Piszac po angielsku " Brakes failure i user guide" , czyli blad hamulcow i zastosuj sie do instrukcji pojazdu. Moze to byc blad czujnika ABS/czujnia stop.
Masz problem w Dieslem , potrzebujesz dodatkowych HP? Wiekszego turbo lub mocniejsza pompe/pompowtryski? Zapraszam do "Diesel-tech" Przemyśl. Tel . 531 038 213
- Maximus-83
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
U mnie pojawia się chyba taki sam komunikat. Tylko, że spowodowane jest to ubytkiem płynu hamulcowego. Ostatnio byłem u mechanika wymienić łożysko i po tej operacji zaczął płyn uciekać. Czy możliwe, że majster gdzieś zachaczył lub coś przetarł przy naprawie? Jak zlokalizować wyciek? Nie wiem czy to zbieg okoliczności ale jak dam gaz do dechy to wtedy pojawia się na kompie komunikat, przy wolniejszej jeździe jest ok i gdy znów dam na max-a piszczy i znów komunikat. Po pewnym czasie coraz częściej się pojawia, aż pozostaje na stałe. Dolałem przez miesiąc cały pojemniczek płynu.