Polo 6N2 by Toper
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
- mr_exclusive
- GTI POWER
- Kontakt:
jak zawsze ładnie wygląda, felga też robi robotę
teraz czekamy żeby pssst pssst działało jak należy
teraz czekamy żeby pssst pssst działało jak należy
Pozdr,
Arek
Moje EX GTI Turbo:
viewtopic.php?t=169032
Polo 9N 1.9TDI Highline
Tani Hosting www zapraszam!
Arek
Moje EX GTI Turbo:
viewtopic.php?t=169032
Polo 9N 1.9TDI Highline
Tani Hosting www zapraszam!
- kler_b
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Oj te Dezenty z białym środkiem robią robotę tak niewiele trzeba żeby auto wzbudzało zainteresowanie.
VW Polo: viewtopic.php?p=3964687#3964687" onclick="window.open(this.href);return false;
bez zmian, mechanik zajęty więc musze czekaćpczerniej pisze:a jak tam sytuacja z za wiechą wygląda ?
Moje POLO --> viewtopic.php?f=91&t=206393" onclick="window.open(this.href);return false; <-- zapraszam :)
new rims --> BACK TO THE BLACK
- patryk28091991
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- mietek-tychowo
- Ma gadane
- Kontakt:
no więc skończyło sie dobre, cierpliwość do airride zrobionego przez airstyle.pl sie skończyła, dzisiaj odpalam auto, odpalam airr (tylko na tyle bo przednie tez były zj3bane) włączam przycisk up czyli podnoszący auto i słysze głośny syk z tyłu auta, myśle sbie no załamka pewnie gdzies przewód poluzowany albo nieszczelność jakaś sie trafiła, a ssssss coraz mocniej, auto w ciągu 1 minuty z max podniesienia opadło na glebę :lipa: :lipa: wracam z pracy, wymontowałem amora i moim oczom okazało sie to czego najbardziej obawiałem co pokaże na zdjęciach:
wszystkie 3 poduchy poobcierane, a najniżej położona przetarta na wylot, zaglądam pod nadkole i widze resztki gumy z poduch ;( ;(
powtórka z historii, tak wyglądały amory przednie po złamaniu, widać na nich też przetarcia poduch:
a tak wyglądają pozostałości po przednich amorach, górne mocowania amortyzatora made in airstyle :lipa: :
No i niech mi ktoś powie że to dobrze wykonany airride, boje sie myślec co by było gdyby mi się poduchy przetarły podczas jazdy, szczególnie poza miastem, np jakbym jechał do Rothenburga itp. jestem załamany i nie wiem co mam z tym wszystkim już robić ;( ;( ;(
wszystkie 3 poduchy poobcierane, a najniżej położona przetarta na wylot, zaglądam pod nadkole i widze resztki gumy z poduch ;( ;(
powtórka z historii, tak wyglądały amory przednie po złamaniu, widać na nich też przetarcia poduch:
a tak wyglądają pozostałości po przednich amorach, górne mocowania amortyzatora made in airstyle :lipa: :
No i niech mi ktoś powie że to dobrze wykonany airride, boje sie myślec co by było gdyby mi się poduchy przetarły podczas jazdy, szczególnie poza miastem, np jakbym jechał do Rothenburga itp. jestem załamany i nie wiem co mam z tym wszystkim już robić ;( ;( ;(
Moje POLO --> viewtopic.php?f=91&t=206393" onclick="window.open(this.href);return false; <-- zapraszam :)
- lukas.g60
- Forum Master
- Kontakt:
pczerniej, FV ,paragon??Kto ci to wystawi???W pl raczej nikt,a co do aira tez mam od nich na szczescie sam przod i lezy juz z poł roku i nie wiem sam czy zakładac czy zrobic u herflika nowe,a tak apropo co sie stało z tymi posuszkami??Zle sa obliczone do twojego auta i po prostu sa za duze czy jak??Dlaczego sie wytarły??Ogólnie to żal ;-(( ale polo na tych deżentach pieknie sie prezenci
- kler_b
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Oj widziałbym te dezenty w swoim aucie
VW Polo: viewtopic.php?p=3964687#3964687" onclick="window.open(this.href);return false;
kto Ci zabrania poszukać na Allegrokler_b pisze:Oj widziałbym te dezenty w swoim aucie
- kler_b
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
a swoich nie sprzedajesz?toper pisze:kto Ci zabrania poszukać na Allegro
nie sprzedaje, nie mam na oku nic ciekawego i narazie inne problemy na głowie