Corrado V6 24V Jet by Virus177
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Corrado V6 24V Jet by Virus177
No to jedziemy
Jako ze postanowiłem zakończyć przygodę z golfem rozpoczelem poszukiwać "zdrowe" Corrado co oczywiście nie jest rzeczą prosta.Zrobiłem 2,5tys km po Polsce oglądając takie złomy ze masakra.Ale jak to się mówi kto szuka ten znajduje to i ja znalazłem ;)nie idealny ale do ogarnięcia własnymi silami.
Oto on:
Corrado G60 wersja Jet
Silnik PG z oczywiście działającym kompresorem (0,8bar)
Wyposażenia skromne jak to w wersji JET ale przynajmniej jest mniej rzeczy które mogą się popsuć
No wiec teraz o rzeczach do zrobienia :
-zderzak,pas przedni do wymiany(lekko puknięty)
-dwururka dziurawa i wypalony tłumik środkowy
-szyberdach nie żyje (trzyma się na trytkach)
-boczek od strony kierownika pęknięty
-no i jeszcze dużo innych pierdółek
Foto:
Jako ze postanowiłem zakończyć przygodę z golfem rozpoczelem poszukiwać "zdrowe" Corrado co oczywiście nie jest rzeczą prosta.Zrobiłem 2,5tys km po Polsce oglądając takie złomy ze masakra.Ale jak to się mówi kto szuka ten znajduje to i ja znalazłem ;)nie idealny ale do ogarnięcia własnymi silami.
Oto on:
Corrado G60 wersja Jet
Silnik PG z oczywiście działającym kompresorem (0,8bar)
Wyposażenia skromne jak to w wersji JET ale przynajmniej jest mniej rzeczy które mogą się popsuć
No wiec teraz o rzeczach do zrobienia :
-zderzak,pas przedni do wymiany(lekko puknięty)
-dwururka dziurawa i wypalony tłumik środkowy
-szyberdach nie żyje (trzyma się na trytkach)
-boczek od strony kierownika pęknięty
-no i jeszcze dużo innych pierdółek
Foto:
Ostatnio zmieniony sob lis 17, 2012 20:15 przez Virus177, łącznie zmieniany 7 razy.
Vr6 24v http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=328873
- pczerniej
- Forum Master
- Kontakt:
na żywo bardzo fajnie się prezentuje kompresor dobrze gada na borbetach dobrze będzie, a swoją drogą na oponie 205/40 nie będzie tarło
Ostatnio zmieniony pt maja 07, 2010 20:14 przez pczerniej, łącznie zmieniany 1 raz.
Capo di tutti capi
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
nieeee nie będzie wszystko jest dobrze sprawdzonepczerniej pisze:na żywo bardzo fajnie się prezentuje kompresor dobrze gada na borbetach dobrze będzie, a swoją drogą na oponie 205/40 nie będzie tarło
chociaz po glebszych przemysleniach moze trzec ................. dokladka o asfalt
Ostatnio zmieniony pt maja 07, 2010 20:42 przez Virus177, łącznie zmieniany 1 raz.
- mr_exclusive
- GTI POWER
- Kontakt:
Bardzo ładne Corrado, zakładaj koniecznie te szerokie koła bo na tych wąskich słabo to wygląda
Jakieś plany odnośnie mocy są?
Jakieś plany odnośnie mocy są?
Pozdr,
Arek
Moje EX GTI Turbo:
viewtopic.php?t=169032
Polo 9N 1.9TDI Highline
Tani Hosting www zapraszam!
Arek
Moje EX GTI Turbo:
viewtopic.php?t=169032
Polo 9N 1.9TDI Highline
- mr_exclusive
- GTI POWER
- Kontakt:
Dobrze że wydech ogarnięty już, a co z tym problemem szarpania na dole, zrobiłeś to już?
Pozdr,
Arek
Moje EX GTI Turbo:
viewtopic.php?t=169032
Polo 9N 1.9TDI Highline
Arek
Moje EX GTI Turbo:
viewtopic.php?t=169032
Polo 9N 1.9TDI Highline
- Booster1987
- Nowicjusz
- kler_b
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Corrado to dla mnie jak niespełnione marzenie.
VW Polo: viewtopic.php?p=3964687#3964687" onclick="window.open(this.href);return false;
Zeby nie bylo ze nic sie nie dzieje
Jako ze sezon juz w pelni a ja jeszcze jezdze na zimowkach trzeba bylo wziasc sie w garsc i zaczac robic alu do Corrka
Najpierw trzeba bylo odswiezyc lakier no i najwazniejsze kupic opony.
Wybor padl na 205/40/16 nankangi.Zdobycie ich nie bylo proste ale jakos sie udalo i sa juz 4 nowki sztuki
Jak tylko dostalem balony odrazu polecialem je zalozyc i w efekcie koncowym wszystko prezentuje sie tak
Lekki naciung jest
Jako ze sezon juz w pelni a ja jeszcze jezdze na zimowkach trzeba bylo wziasc sie w garsc i zaczac robic alu do Corrka
Najpierw trzeba bylo odswiezyc lakier no i najwazniejsze kupic opony.
Wybor padl na 205/40/16 nankangi.Zdobycie ich nie bylo proste ale jakos sie udalo i sa juz 4 nowki sztuki
Jak tylko dostalem balony odrazu polecialem je zalozyc i w efekcie koncowym wszystko prezentuje sie tak
Lekki naciung jest