MK4 Variant 1,9 TDI by OEMTUNING.PL | Auto na sprzedaż!
Moderator: G0 Karcio
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
No wiec oto nowy nabytek...
Schmidt Revolution 17"
Schmidt Revolution 17"
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Show, bajka, ładne koło tylko czemu taki rozmiar?
Rancik się świeci
Rozumiem, że widzimy się w sobotę w Bielawie ?!?
Rancik się świeci
Rozumiem, że widzimy się w sobotę w Bielawie ?!?
Ostatnio zmieniony śr maja 12, 2010 20:42 przez PELE, łącznie zmieniany 1 raz.
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Mialy byc te Schmidty Revolution ale Pan nie powiedzial mi ze nie ma do nich śrub imbusowych wiec olałem sprawe. Szkoda mi bylo kasy na komplet srub... Bez sensu.
Pojawiły się więc Borbety 17". Powiem szczerze ze jest skromniej niż na s-line'ach ale te koła mi bardziej podchodzą do tego autka Oponki 215/40/17. Tak sie prezenci Variat:
Pojawiły się więc Borbety 17". Powiem szczerze ze jest skromniej niż na s-line'ach ale te koła mi bardziej podchodzą do tego autka Oponki 215/40/17. Tak sie prezenci Variat:
Ostatnio zmieniony pn maja 17, 2010 00:21 przez showtime, łącznie zmieniany 1 raz.
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
showtime [/b i to o wile wiele skromniej niż na wcześniejszej 18 " chyba całkiem odrzucę opcję brania pod uwagę 17 "
Moje MK IV
viewtopic.php?t=281804" onclick="window.open(this.href);return false;
-1- Połączyła nas Pasja-upiększania naszego codziennego środka poruszania ...
-2- Proste są dla szybkich samochodów - Zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae ...
viewtopic.php?t=281804" onclick="window.open(this.href);return false;
-1- Połączyła nas Pasja-upiększania naszego codziennego środka poruszania ...
-2- Proste są dla szybkich samochodów - Zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae ...
Od razu lipa. Na zimę dałyby radę.truckman pisze:Zaryzykuję stwierdzenie, że lipa
• t h e r e ' s •• m o r e •• t o •• l i f e •• t h a n •• c a r s •• a n d •• g i r l s •• b u t •• n o t •• m u c h •
SPRZEDAM RESZTKI GRATÓW PO GOLFIE --> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=293690" onclick="window.open(this.href);return false;