[ mk3 GT TDi ] by mcsym
Moderator: G0 Karcio
sorki ze tu napisz ale mam jeszcze 1 pytanie odnosnie merców skąd wziełes dystanse z 4x100 na 5x112? i jakiej one były grubości?
1.9 TD boost pin,KW,1,2bar,smoked front
viewtopic.php?f=88&t=217777" onclick="window.open(this.href);return false;
obecny KwiatkoVWóz
1.9 TDI 1Z+ 216,BBS RS,FMIC,FK,Raid HP
viewtopic.php?f=88&t=378323" onclick="window.open(this.href);return false;
Vagowanie,odczyt,kasowanie błędów
viewtopic.php?f=88&t=217777" onclick="window.open(this.href);return false;
obecny KwiatkoVWóz
1.9 TDI 1Z+ 216,BBS RS,FMIC,FK,Raid HP
viewtopic.php?f=88&t=378323" onclick="window.open(this.href);return false;
Vagowanie,odczyt,kasowanie błędów
Zapraszam. Niemniej klade duzy nacisk na slowo "pomalu"mcsym pisze:SToRM, dzięki. Doszły mnie słuchy, że Twój się też już pomału robi myślę, że niebawem wpadniemy z vwosiem oblukać
Jak sie skonczy sezon ten to mysle ze bede gdzies w 30% zaawansowania dopiero
Ostatnio zmieniony śr kwie 28, 2010 14:24 przez SToRM, łącznie zmieniany 1 raz.
- konrad141
- Forum Master
- Auto: Bora Sedes 4motion
- Silnik: AJM
- Kontakt:
Haha To fakt..:VoyteQ:.. pisze:swoją drogą śmieszne troche wg mnie jest, że te same osoby które pisały że na mercedesach super teraz piszą że było źle a na stali jest super
Piasek pisze: Ale po tym jak kumpla ojciec zapłacił 12 tyś zł za sportowego gołębia który nie wrócił z pierwszego lotu - nic mnie już nie zdziwi.
lukas.g60, eee tam bezpłciowe, mnie się podobało i dalej twierdze, że to świetne koło do mk3
becior, chyba co innego pisałeś, jak były merce założone...
..:VoyteQ:.., może po prostu już się sporo tego pojawiło i przez to merce się oklepały.
lackas, MakTheDon, dzięki
arturkw, adaptery kupiłem na allegro, miały 22 mm grubości.
becior, chyba co innego pisałeś, jak były merce założone...
..:VoyteQ:.., może po prostu już się sporo tego pojawiło i przez to merce się oklepały.
lackas, MakTheDon, dzięki
arturkw, adaptery kupiłem na allegro, miały 22 mm grubości.
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=141210&postdays=0&postorder=asc&start=0]byłe mk3[/url]
Bo chciałem się podlizaćbecior, chyba co innego pisałeś, jak były merce założone...
Nie no na mietkach na tamtą chwilę było b. fajnie, ale teraz jest po prostu lepiej na stali. Mietki spowszechniały...
..:VoyteQ:.., ja widze, że jakieś żaluzje do mojej osoby hah :green_fuck:
Nie napisałem, że było źle, tylko, że teraz (na tą chwilę) polerowane mietki są nudne i to jest prawda Czytaj że zrozumieniem...:VoyteQ:.. pisze:swoją drogą śmieszne troche wg mnie jest, że te same osoby które pisały że na mercedesach super teraz piszą że było źle a na stali jest super
Ostatnio zmieniony pn maja 03, 2010 15:09 przez becior, łącznie zmieniany 2 razy.
było 20 Jahre 16V... http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=342725&start=0&hilit=becior[
myślę, że dałoby rady, tylko ciężko z oponą, bo 195/40 to naciągu będzie zero ale możesz podesłać jakieś foto na PWlukas.g60 pisze:mcsym, a jak sie ma 7x16 et8 wmk3 bo miałbym fajne koło(dla mnie fajne i niesportykane),jak bede gnał za miesiac w wasze rejony to podjade do vwosia na chilke podzucic troszke aluzłomu
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=141210&postdays=0&postorder=asc&start=0]byłe mk3[/url]
-
- Ma gadane
- Kontakt:
hi.o kurcze całe 65 stron zamieszania wokół jednego auta na szczęście golfa znam i kojarzę z innych forum i tylko z grubsza obleciałem temat.
powiem tyle nie wiem jak ty to robisz, ale za każdym razem ten vwóz dobrze wygląda czy to na prosiakach czy na mercach a teraz na stali to i takjest liga .
pamiętam kiedyś gdzieś pisałeś że modzimy tylko gadżetami trudnymi do zdobycia - co widać u ciebie fant za fantem a z drugiej strony to skąd ty je bierzesz zbierasz jak grzyby po deszczu ?.
powiem tyle nie wiem jak ty to robisz, ale za każdym razem ten vwóz dobrze wygląda czy to na prosiakach czy na mercach a teraz na stali to i takjest liga .
pamiętam kiedyś gdzieś pisałeś że modzimy tylko gadżetami trudnymi do zdobycia - co widać u ciebie fant za fantem a z drugiej strony to skąd ty je bierzesz zbierasz jak grzyby po deszczu ?.
- Biperr0
- I choose You!
- Kontakt:
Projekt MEGA-GRUBY ! Koło bardzo mi się podoba ! Lampiszony są bardzo pozytywne Na prawdę żadko się trafia taki zapaleniec jak ty
PozdraVWiam
PozdraVWiam
V Były staruszek "pasław" V po zasłużonej i kochanej V "zuzie" mk2 V