Lokiec wsadza sie chyba w ta dziuremi5iek84 pisze:http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=97419049
oryginalny podłokietnik do golfa/vento
[MK3] Jak wygląda seryjny podłokietnik?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
NIC NIGDZIE NAPRAWDE NIE ZAWADZA
[ Dodano: Wto Kwi 18, 2006 22:05 ]
no może ciut inaczej zapinasz pas (jest odgięty w kiruku tyłka ), ale na drugi dzien juz nawet nie pamietałem róznicy.
[ Dodano: Wto Kwi 18, 2006 22:07 ]
na ostatniej, tej niewyraznej fotce widac jak dobrze mocowanie przylega do tunelu.
[ Dodano: Wto Kwi 18, 2006 22:05 ]
no może ciut inaczej zapinasz pas (jest odgięty w kiruku tyłka ), ale na drugi dzien juz nawet nie pamietałem róznicy.
[ Dodano: Wto Kwi 18, 2006 22:07 ]
na ostatniej, tej niewyraznej fotce widac jak dobrze mocowanie przylega do tunelu.
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
dopiero mam czas zeby opisac jak sie sprawuje, zatem:
nic nowego nie napisze... tak ja juz opisywales solidna konstrukcja tylna popielniczka jak i hamulec reczny dzialaja w zasadzie tak samo a z zapinaniem pasow to kwestia 2 dni i wchodzi w krew
dodatkowo posiada miejsca na bezpieczniki
montarz banalny wkretaki w komplecie potrzebna tylko wkretarka elektryczna 2 minutki i juz wnetrze stunningowane
jak bede mial czas to na przyszly tydzien zamontuje zielone podswietlenie w momencie otwarca schowka
pozdrawiam i polecam kazdemu!
nic nowego nie napisze... tak ja juz opisywales solidna konstrukcja tylna popielniczka jak i hamulec reczny dzialaja w zasadzie tak samo a z zapinaniem pasow to kwestia 2 dni i wchodzi w krew
dodatkowo posiada miejsca na bezpieczniki
montarz banalny wkretaki w komplecie potrzebna tylko wkretarka elektryczna 2 minutki i juz wnetrze stunningowane
jak bede mial czas to na przyszly tydzien zamontuje zielone podswietlenie w momencie otwarca schowka
pozdrawiam i polecam kazdemu!
miedzy podłokietnikiem a drazkiem biegow jest jakies 30 cm wiec jak ma przeszkadzac? ciesze sie ze podpasowałmeli, a powiedz mi czy niema problemow przy wbijaniu na 2 czy 4 nie przeszkadza troche?pytam bo kolega chce kupic i chce waszej rady.
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
-
- Użytkownik