Tak, dokładnie z serii ospojlerowani X1. Kamei produkował cały body-kit do wszystkich starszych Vw z czasu Mk2wilk pisze:A te wloty na masce to są oryginalne Kameia?
[ VR6 BLUE FOX EDITION ]
Moderator: G0 Karcio
- barteKKK03
- V.I.P.
- Maciekwisla1906
- Ma gadane
- Kontakt:
ze środka normalnie widać przez te szybki ciemnePrOteCt pisze:Jak masz czarne szybki to wycieraczka z tyłu jeszcze jest użyteczna ?
[ Dodano: Czw Kwi 13, 2006 20:40 ]
Narazie mam tylko obawy czy mi będzie zawieszenie -60 pasowało :/
bo jak widać na poniższych zdjęciach, no to koło idzie równo z rantem od nadkola
więc teraz nie wiem czy czasami go nie opuszczę tylko o -40 mm
a dzisiaj pomalowałem podwozie BITEXem
I do tego jeszcze zdążyłem trochę podłogi w środku pomalować MINIą :]
- Dawca_Nerek
- Forum Master
- barteKKK03
- V.I.P.
Faktycznie, tez tak samo pomyslalem jak go zobaczylem...ale wiadomo - to autko Fox'a i nam nie musi sie podobacEverwhite pisze:Mi nie podoba sie tylko to , ze wszystko jest w lakierze...
Zderzaki wolabym tak jak w oryginale (malowane w polowie), no i listwy wszystkie tez czarne...
Ale kolorek M_A_S_A_K_R_A!
- Maciekwisla1906
- Ma gadane
- Kontakt:
zawias się szykuje -60 (jeśli uda mi się takiego wsadzić na te oponkiZyty pisze:no i na zawiasie :> miejmy nadzieje
felasie narazie zostaną te, a lampki dopiero będą w czerwcu, a może w lipcu dopiero założone...Maciekwisla1906 pisze:jest wypasiony tylko brak tych nowych lampek i felg!!
Dzisiaj zostały pomalowane bębny i zaciski...
A także został podłączony siłownik do otwierania tylnej klapy, lecz nie dokońca, bo myślimy jeszcze pod co podłączyć i gdzie
Być może że niebawem pojawią się nowe foteliki, ale fotki ich dopiero później dam, żeby nie zapeszyć - będą to kubełki z jakiejś wersji Golfa II które oczywiście z czasem pójdą do obszycia
no w końcu ktoś z okolicmaccciej pisze:Fox_00, gratuluje autka, i czekam az wreszcie wpadniesz nim na jakis spocik
Pozdro
Ps. czy lakiernik który Ci to tak ładnie zrobił autko jest godny polecenia i w miare tani
na spocik dopiero w czerwcu wpadnę na Bułgarską a w lipcu na VW-Maniee
a co do lakiernika no to jest to moj znajomy no i w sumie polecam go, chociaż ma skleroze ale jak mu się dokładnie powie to dokładnie zrobi
ii myślę że jest tani, bo za to co z nim zrobiłem to inni wołali ode mnie o połowe więcej