Troche blacharki - moze ktos pomoze :)
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Troche blacharki - moze ktos pomoze :)
Moj golfik mk3 cierpi na mala dolegliwosc.
Poprzedni wlasciciel mial nim jakiegos dzwona. Teraz mam spora sczelina pomiedzy zderzakiem a nadkolem z przodu z boku. I spora szpare pomiedzy gorna krawedzia swiatel a maska. Jest jakies sposob aby podciagnac swiatla troche do gory?
Poprzedni wlasciciel mial nim jakiegos dzwona. Teraz mam spora sczelina pomiedzy zderzakiem a nadkolem z przodu z boku. I spora szpare pomiedzy gorna krawedzia swiatel a maska. Jest jakies sposob aby podciagnac swiatla troche do gory?
zderzak ma regulacje wysokosci - niewielką ale ma, na bocznych slizgach - widocznych od spodu auta na wysokosci nadkola. Co doszpary miedzyswiatlami a maską to reguluje sie ją skracając odbojniki maski (widoczne po otworzeniu maski - takie grzybki na których opiera sie przód maski na przednim pasie) reguluje sie je wkrecając lub wykrecając - oczywiście regulacja jest też nizbyt duza i zmiana bedzie powodowac że maska moze byc niżej lub wyzej w stosunku do błotników - jesli auto jest mocno pogiete to niewile to moze dac, ale spróbowac niezaszkodzi.
Pozdor
Corvax | A4 1.8tQ BEX | MK7 Alltrack 1.8TSI CJSB
Corvax | A4 1.8tQ BEX | MK7 Alltrack 1.8TSI CJSB
maske opuszczalem i z abardzo ni mozna nie pasuje z nadkolami w gornej plaszczynie.
A co do zderzaka to chodzi ci o taki bajer z boku? O to na co nasowa sie zderzak? Tam jest cos takiego przygladalem sie temu ale nie wiem jak to regulowac
POZDRAWIAM
A co do zderzaka to chodzi ci o taki bajer z boku? O to na co nasowa sie zderzak? Tam jest cos takiego przygladalem sie temu ale nie wiem jak to regulowac
POZDRAWIAM
[img]http://images2.fotosik.pl/231/bf2e679f88c976ca.gif[/img]
- Tuning_Boy_2005
- Ma gadane
- Kontakt:
Blacharka
elo no to nic innego ci nei pozostalo tylko rozebrac przod , mnoze gdzies blacha jest zagnieciona , wyklepac i bedzie git :D