[mk4] by KACPERSKY ( bora front, 18'' white audi a8, gleba )
Moderator: G0 Karcio
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
dziekuje za mile slowadejman pisze:jedno słowo ....... MASAKRA!!! jest tłusto na tym kole mam nadzieje ze kiedys go zobacze na żywo
narazie sie nic nie dzieje w aucie. czerwiec to miesiac przegladu i ubezpieczenia ale wkrotce tylna klapa idzie do malowania i moze dach na bialo do lipca uda sie prysnac, a takze poszukiwane jest w dobrej cenie prawe duze, elektryczne lusterko
Oj kacper kacper sam problemy sobie robisz, po co malowac dach na bialo Mialem przed culstyle.de to robic ale sie nie wyrobilem czasowo, a teraz juz mi sie odwidzialo robienie dachu na bialo, pojechalem do firmy zobaczyli jaki dach policzyli i powiedzieli 100zl za specjalna biala folie do aut ktora wyglada tak jak bys mial pomalowany dach i zerwac mozesz kiedy tylko zechceszkacpersky pisze:dziekuje za mile slowadejman pisze:jedno słowo ....... MASAKRA!!! jest tłusto na tym kole mam nadzieje ze kiedys go zobacze na żywo
narazie sie nic nie dzieje w aucie. czerwiec to miesiac przegladu i ubezpieczenia ale wkrotce tylna klapa idzie do malowania i moze dach na bialo do lipca uda sie prysnac, a takze poszukiwane jest w dobrej cenie prawe duze, elektryczne lusterko
Ostatnio zmieniony pn cze 07, 2010 16:43 przez kkkubek, łącznie zmieniany 2 razy.
NORD-VAG.PL
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
no to bardzo sympatyczna kwota ja narazie planuje i malowanie dachu lakiernik powiedzial mi 500 zl :/ no ale Twoja sugestie napewno rozpatrze ciekawe jaka jest trwalosc takiej foli.kkkubek pisze:Oj kacper kacper sam problemy sobie robisz, po co malowac dach na bialo Mialem przed culstyle.de to robic ale sie nie wyrobilem czasowo, a teraz juz mi sie odwidzialo robienie dachu na bialo, pojechalem do firmy zobaczyli jaki dach policzyli i powiedzieli 100zl za specjalna biala folie do aut ktora wyglada tak jak bys mial pomalowany dach i zerwac mozesz kiedy tylko zechcesz
-
- Ma gadane
- Kontakt:
gwarantuje ci ze 2-3 lata spokoju....ze nic sie dziac niebedzie:) i moze i nawet dluzej.....bo reklamy na samochodach firmowych tez sie dlugo trzymaja:) pozatym jak cos bedize nie tak zrywasz i naklejasz nowa:)...proste.....tylko sam tego nierob:)....taka drobna sugestia... nie zebym watpil w twoje umiejetnosci:P..ale...sam wiesz
Ostatnio zmieniony śr cze 09, 2010 03:21 przez nwnorbert, łącznie zmieniany 1 raz.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=90&t=500566
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
dzieki za odp dzisiaj zostawilem auto u lakiernika, bedzie doprowadzal do porzadku tylnia klapenwnorbert pisze:gwarantuje ci ze 2-3 lata spokoju....ze nic sie dziac niebedzie:) i moze i nawet dluzej.....bo reklamy na samochodach firmowych tez sie dlugo trzymaja:) pozatym jak cos bedize nie tak zrywasz i naklejasz nowa:)...proste.....tylko sam tego nierob:)....taka drobna sugestia... nie zebym watpil w twoje umiejetnosci:P..ale...sam wiesz
w poniedzialek bedzie do odbioru.
Jak się zdecydujesz na tą folię, to daj znać Kacper, może się skuszę u siebie na czarny dach?
1. Skoda Superb AWX
2. VW Golf III 1Z - klik... viewtopic.php?f=88&t=595634
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Auto dzisiaj odebrane od lakiernika. Tylna klapa w koncu wyglada tak jak powinna. Teraz musze sie umowic na malowanie dachu, bo jednak na taka forme sie zdecydowalem. A pozniej juz tylko polerka i wymiana paru drobiazgow. A w planach na lipiec jeszcze jest kupienie tylnich lampek z bialym kierunkiem.
No to Kacper gratulacje projektów
1. Skoda Superb AWX