co to za kabel ?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
co to za kabel ?
Witam. Mam pytanie co to za przewód znajduje się na końcu rozrusznika, jest zakończony z jednej strony gumową podkładką a z drugiej jest przykręcony poniżej masy do rozrusznika. Jak go można wymienić bo mi się przepalił i nie zakręci mi rozrusznikiem. Czy bez problemu można wykręcić rozrusznik, bo do tego kabelka jest trudne dojście. Mam kiepskie zdjęcie nie wiem czy to pomoże.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
oki ale czy to jest do szczotek czy do szczotko trzymacza. Na pewno nie jest to masa tylko plus. jak to sie nazywa i jak to mozna wymienic, czy wystarczy jak odkrence dwie srubki 6 od tylu na rozruszniku??
[ Dodano: Sro Kwi 19, 2006 18:10 ]
znalazłem takie zdjecie co to jest, jak to mozna wymienic, jaki koszt. Z góry dzieki
[ Dodano: Sro Kwi 19, 2006 18:10 ]
znalazłem takie zdjecie co to jest, jak to mozna wymienic, jaki koszt. Z góry dzieki
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Witaj. to jest przewod zasilajacy silnik rozrusznika ktory idzie od wlacznika elekromagnetycznego ,czyli plyna tam duze prada i musisz to solidnie zrobic bo spali ci sie ponownie. Najlepiej wyjac ,rozebrac i wymienic caly przewod i dobrze wszystko pozaciskac i moze polutowac. musisz uzyc grubego przewodu bo rozrusznik nie bedzie dzialal dobrze.