Wymieniłem poduche silnika ....i tego żałuje.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Wymieniłem poduche silnika ....i tego żałuje.
Witam w mk3 afn zmieniłem poduszke pod silnikiem tą główną z przodu auta i powstał problem podszuka napewno dobrze siadła po numerach taka sama jak stara , cała budą zaczęło makabrycznie trząść wczesniej tego nie było mieliscie juz taki problem? pozostałe poduszki ok .. mieliscie taki problem zdażała sie ze guma za twarda?
Ostatnio zmieniony pn cze 21, 2010 18:23 przez Olkusz, łącznie zmieniany 1 raz.
- piotrek23rsko
- Nowicjusz
- Kontakt:
Dopiero co przerabiałem ten problem.... Pisałem niedawno ty na forum takie samo pytane.
Zjezdziłem wszystkich mechaników, pisalem na forach kombinowałem i nic... Trzesło jak by miało mi bude rozwalic... Poduszka niby powinna sie ułozyc, ale ile mozna czekac, juz słychac mi plastiki w aucie...
Dopiero dzisiaj zmieniłem ta poduszke na stara, mieciutka i jak reką odjął..
Powiem Ci jeszcze ze zmieniłem tez 2 pozostałe poduszki, zeby wszystkie miały jedną sztywnosc, ale nic nie dawało.
SUMUJAC 2 z tyłu mam nowe a przednia dale starą.
Ta nowa była sztywna jak koci ogon, tragedia :/
Moja rada taka albo poczekasz i zobaczysz czy sie ułozy:) albo załóż stara tak jak ja...
[ Dodano: 21 Cze 2010 20:07 ]
Napisz co postanowiłes zrobic, bo juz sie domyslam ze nic innego tu nie zaradzisz niestety, zebys wiedział ile mi to zdrowia zepsuło:/
Zjezdziłem wszystkich mechaników, pisalem na forach kombinowałem i nic... Trzesło jak by miało mi bude rozwalic... Poduszka niby powinna sie ułozyc, ale ile mozna czekac, juz słychac mi plastiki w aucie...
Dopiero dzisiaj zmieniłem ta poduszke na stara, mieciutka i jak reką odjął..
Powiem Ci jeszcze ze zmieniłem tez 2 pozostałe poduszki, zeby wszystkie miały jedną sztywnosc, ale nic nie dawało.
SUMUJAC 2 z tyłu mam nowe a przednia dale starą.
Ta nowa była sztywna jak koci ogon, tragedia :/
Moja rada taka albo poczekasz i zobaczysz czy sie ułozy:) albo załóż stara tak jak ja...
[ Dodano: 21 Cze 2010 20:07 ]
Napisz co postanowiłes zrobic, bo juz sie domyslam ze nic innego tu nie zaradzisz niestety, zebys wiedział ile mi to zdrowia zepsuło:/
- piotrek23rsko
- Nowicjusz
- Kontakt:
Dokładnie, bardzo twarde są.... Jezdzilem tydzien nic nie pomogło, a rusza mi sie juz w srodku auta wszystko :/
Myslałem jeszcze kupić poduszkę olejową ( bo sa chyba takowe, tylko te przednie chyba ) ale chwilowo za duzo zainwestowałem wiec niech na razie chodzi ta stara...
Ale ja mozliwosc "ułozenia sie" tych gumowych nowych nie widze.... Chyba ze po 3-5 miesiacach, ale to do tego czasu auto sie rozleci....
Myslałem jeszcze kupić poduszkę olejową ( bo sa chyba takowe, tylko te przednie chyba ) ale chwilowo za duzo zainwestowałem wiec niech na razie chodzi ta stara...
Ale ja mozliwosc "ułozenia sie" tych gumowych nowych nie widze.... Chyba ze po 3-5 miesiacach, ale to do tego czasu auto sie rozleci....
Miałem to samo, poduszki topran, nawet numery sie zgadzały. Buda trzęsła się niesamowice. Zmieniłem na stare poduszki tylko ten trzpiń pod gumą podwinąłem taśmą scotta.
zapraszam do oceny mojego golfika:
[url]http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=159996[/url]
[b]Kupię ciemne kierunki w zderzak ori FER lub HELLA[/b]
[url]http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=159996[/url]
[b]Kupię ciemne kierunki w zderzak ori FER lub HELLA[/b]