[mk4] Prawe lusterko od anglika
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
co by nie zakładac nowgo tematu wie ktos może jak wygląda sprawa przełożenia elektrycznego mechanizmu z lewego dużego lusterka golf IV do małego lusterka lupo , bo znalezc lewe elektryczne z lupo nie lada wyzwanie a jak juz jest to ceny kosmiczne
[url=http://www.ratlook.pl][img]http://images31.fotosik.pl/364/d5ade2bfa65858dd.gif[/img][/url]
- Tomek gd
- Forum Master
- Auto: passat b6
- Kontakt:
p&p caly mechanizm/podstawa elektryczna pasuje do manuala ostatnio z 2 prawych od passata b5 anglika zrobilem elektryczne z podgrzwaniem lewe i prawe do polo 6NYaro1981 pisze:lewego dużego lusterka golf IV do małego lusterka lupo
z golfa do lupo tez pasuje
wyciagasz linki, i manualna podstawe, a wkladasz przewody i podstawe z silniczkami, no i trojkat z golfa trzaba zastosowac
Jest pod innym kątem w stosunku do nadwozia (pasażerskie bardziej pod kątem prostym, a kierowcy bardziej pod kątem ostrym).DaMekZ pisze:Chłopaki a jak poznać czy lusterko jest od wersji eu czy gb?? Są jakieś symbole oznaczenia??
Poza tym różnią się początkiem numeru:
Golf / Bora:
- EU => 1J1
- GB => 1J2
Passat B5:
- EU => 3B1
- GB => 3B2
Itd, itp
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
- Maximus-83
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Temat trochę stary ale nie chcę zakładać nowego.
Moje pytanie jest takie:
Czy da się dostać lewe lusterko elektryczne, sferyczne, grzane, z białym szkłem?
albo czy dostanę wkład do prawego dużego lusterka tak jak powyżej ale z niebieskim szkłem?
mam taki dylemat bo jak przeszukuję na allego to widzę, same lewe niebieskie.
Moje pytanie jest takie:
Czy da się dostać lewe lusterko elektryczne, sferyczne, grzane, z białym szkłem?
albo czy dostanę wkład do prawego dużego lusterka tak jak powyżej ale z niebieskim szkłem?
mam taki dylemat bo jak przeszukuję na allego to widzę, same lewe niebieskie.
Maximus-83 pewnie, że się da
Jeśli chodzi o prawe duże grzane to kwestia czy chcesz ori czy zamiennik.
Zamienników na Allegro jest pełno, a nawet jak nie ma na aukcji to piszesz do sprzedawcy i zamawiasz (ja tak swego czasu zamawiałem od sprzedawcy z Sochaczewa).
Jeśli chciałbyś ori to ciężko trafić samo szkło, a cena w ASO - kosmos..
Taniej Ci wyjdzie kupić całe prawe duże lusterko z niebieskim szkłem, wyjąć szkło i lusterko puścić dalej
Co do lewych białych grzanych itd to też są i w zasadzie jest z nimi j.w.
Jeśli chodzi o prawe duże grzane to kwestia czy chcesz ori czy zamiennik.
Zamienników na Allegro jest pełno, a nawet jak nie ma na aukcji to piszesz do sprzedawcy i zamawiasz (ja tak swego czasu zamawiałem od sprzedawcy z Sochaczewa).
Jeśli chciałbyś ori to ciężko trafić samo szkło, a cena w ASO - kosmos..
Taniej Ci wyjdzie kupić całe prawe duże lusterko z niebieskim szkłem, wyjąć szkło i lusterko puścić dalej
Co do lewych białych grzanych itd to też są i w zasadzie jest z nimi j.w.
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
- Tomek gd
- Forum Master
- Auto: passat b6
- Kontakt:
bralem od tychMaximus-83 pisze:prawego dużego lusterka tak jak powyżej ale z niebieskim szkłem
http://allegro.pl/item1079537939_wklad_ ... _nowe.html
i sa ok
- Maximus-83
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Tomek gd, wielkie dzięki za linka. Kupię właśnie od nich skoro są sprawdzeni.
Kamel, dobrze wykonane są te zamienniki? bo cena 89 zł jest chyba ok.
http://allegro.pl/item1055704893_vw_gol ... _lewe.html
Cały czas się rozpisuję OT, sory
Kamel, dobrze wykonane są te zamienniki? bo cena 89 zł jest chyba ok.
http://allegro.pl/item1055704893_vw_gol ... _lewe.html
Cały czas się rozpisuję OT, sory
Maximus-83 miałem na myśli zamiennik szkła.
Jeśli chodzi o samo lusterko to raczej nie decydowałbym się na zamiennik.
Co ori to ori. Ja osobiście wolę mieć dobrze spasowane lusterka i tego typu elementy
Więc jak już to raczej bym szukał ori używki, bo na 100% będzie lepsza jakościowo niż nowy zamiennik.
Dokładnie
Można wyrwać duże elektryczne i grzane, a do tego z niebieskim szkłem
Jeśli chodzi o samo lusterko to raczej nie decydowałbym się na zamiennik.
Co ori to ori. Ja osobiście wolę mieć dobrze spasowane lusterka i tego typu elementy
Więc jak już to raczej bym szukał ori używki, bo na 100% będzie lepsza jakościowo niż nowy zamiennik.
kenzy17 pisze:jak sama nazwa mówi zamiennik za taką kasę możesz wyrwać ori ;] ja wyłapałem za stówkę grzane ;D
Dokładnie
Można wyrwać duże elektryczne i grzane, a do tego z niebieskim szkłem
Ostatnio zmieniony śr cze 23, 2010 20:29 przez Kamel, łącznie zmieniany 1 raz.
jak sama nazwa mówi zamiennik za taką kasę możesz wyrwać ori ;] ja wyłapałem za stówkę grzane ;D
Ostatnio zmieniony śr cze 23, 2010 20:25 przez kenzy17, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje MK IV
viewtopic.php?t=281804" onclick="window.open(this.href);return false;
-1- Połączyła nas Pasja-upiększania naszego codziennego środka poruszania ...
-2- Proste są dla szybkich samochodów - Zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae ...
viewtopic.php?t=281804" onclick="window.open(this.href);return false;
-1- Połączyła nas Pasja-upiększania naszego codziennego środka poruszania ...
-2- Proste są dla szybkich samochodów - Zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae ...