witam !!
mam dylemat - muszę kupić ślimak do linki prędkościomierza, byłem już w trzech sklepach i sprzedawcy nie umieją mi dobrać odpowiedniego, w katalogu są dwa rodzaje - 15 zębów i 16 zębów które podobno były montowane w takich golfach a niestety nie mogę zobaczyć jaki miałem wcześniej bo stary wpadł mi do skrzyni i go zmieliło
czy ktoś mógłby mi konkretnie powiedzieć który mam kupić
golf mk2 1991r 1.6 benzyna silnik PN, indeks prędkości licznika 950
bardzo dziękuję za odpowiedz
ślimak do prędkościomierza ??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
hej, czy nie prościej byłoby przedzwonić do serwisu, podać nr fabryczny części znajdujący się na obudowie linki prędkościomierza albo dokładnie podać im model auta.
poza tym, wydaje mi się, że ten ślimak stanowi integralną część linki i raczej kupuje się go w komplecie z linką, a nie osobno.
mam uszkodzoną linke prędkościomierza od golfa II 1.8 (nr fabryczny części - linki to 191 957 803A), ślimak ma 15 ząbków.
pozdrawiam
poza tym, wydaje mi się, że ten ślimak stanowi integralną część linki i raczej kupuje się go w komplecie z linką, a nie osobno.
mam uszkodzoną linke prędkościomierza od golfa II 1.8 (nr fabryczny części - linki to 191 957 803A), ślimak ma 15 ząbków.
pozdrawiam
Tego, ze go zmieliło nie był bym taki pewien. Jakieś dwa latka temu też mi wpadł do skrzyni - kosztowało mnie to 400 zł
CO do ślimaka to powiedz w sklepie, że chcesz "czerwony" - mówię poważnie - będzie dobry
Ivanhoe - ślimak nie jest sprzedawany razem z linką a osobno.
CO do ślimaka to powiedz w sklepie, że chcesz "czerwony" - mówię poważnie - będzie dobry
Ivanhoe - ślimak nie jest sprzedawany razem z linką a osobno.
GOLF 1.8 RP 90r. full wypass.
-
- Mały gagatek