Czyżby wskaźnik poziomu paliwa się popsuł?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Czyżby wskaźnik poziomu paliwa się popsuł?
Witam, mam taki problem. Póki co wskaźnik dobrze wskazywał, wszystko było ok. Wracałem dziś z pracy i patrzyłem to było paliwa pomiędzy pół baku a następną kreską po pół (tak pośrodku) potem zaparkowałem auto, po godzinie wsiadam do auta i odpalam a tam wskaźnik pokazuje 2 kreski za pół baku. Przejechałem z dwa km i dalej pokazuje 2 kreski za pół. Co jest? Przecież nie dolewałem nic paliwa. Miał tak ktoś? czyżby się coś popsuło?
Ostatnio zmieniony czw lip 01, 2010 20:12 przez azspider, łącznie zmieniany 2 razy.
jak wyzej w mkIII to norma, u mnie swiruje tak ze np jak stoi chwile odpalony na biegu jalowym, albo np stoje na swiatlach, to wskazowka potrafi opasc na zero, i jak rusze to po przejechaniu ok 1km wskazowka powoli powraca na swoje miejsce , nie dzieje sie to zawsze, ale od czasu do czasu tak swiruje;))
No to jestem trochę spokojniejszy, ale i tak dziwne bo wcześniej nie miałem żadnych problemów, ani razu mi się nie zdarzyło takie coś. Wszystko chodziło jak należy. A tu taki zonk.
P.S Mam nadzieje że się samo "naprawi", nie chce go kiedyś pchać na najbliższy CPN. (skoro teraz pokazuje niby za dużo).
P.S Mam nadzieje że się samo "naprawi", nie chce go kiedyś pchać na najbliższy CPN. (skoro teraz pokazuje niby za dużo).
Ostatnio zmieniony czw lip 01, 2010 20:03 przez azspider, łącznie zmieniany 1 raz.