Szkoda słów- właściciel golfa - złodziej. Znacie go?
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
- Tosi_mk2_sopot
- Mały gagatek
FZI 16948 - numery blach
nie daję wiary jaki wsiun!!!
łysy, sweter z bazaru, łańcuch i wiejsca CL'ka!!!
mi kiedyś z KR'ki ukradli czarne kierunki a ostatnio emblematy Fabriken WOB!!!
miejmy nadzieję, że ukradł podróbę i mu szybko pęknie, albo w tej CL'ce padnie mu gaźnik, lpg czy coś
pozdrawiam wszystkich
ps
na ekonomii zawsze podają przyklad 'porzuconego auta' - jak nie dbasz to Ci zniszczą a zadbanego nie ruszą- kazus kazusem a życie życiem
nie daję wiary jaki wsiun!!!
łysy, sweter z bazaru, łańcuch i wiejsca CL'ka!!!
mi kiedyś z KR'ki ukradli czarne kierunki a ostatnio emblematy Fabriken WOB!!!
miejmy nadzieję, że ukradł podróbę i mu szybko pęknie, albo w tej CL'ce padnie mu gaźnik, lpg czy coś
pozdrawiam wszystkich
ps
na ekonomii zawsze podają przyklad 'porzuconego auta' - jak nie dbasz to Ci zniszczą a zadbanego nie ruszą- kazus kazusem a życie życiem
Ostatnio zmieniony pt lip 02, 2010 10:30 przez Tosi_mk2_sopot, łącznie zmieniany 1 raz.
DOHC działa dla umysłu ciała
- Lipek81
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
No właśnie to jest wkurzające, że są tacy, którzy nie mogą przetrzymać, że auto stoi już dłuższy czas na parkingu, albo że jak jest uszkodzone, to trzeba je dobić.
Tak się składa, że mój golfik też nie wygląda zbyt atrakcyjnie - tu obity, tam zarysowany.... No po prostu takiego dostałem itp. I też któregoś dnia na masce ktoś napisał mi "SEX" - gówniarze jacyś, widać od razu, no ale co im to przeszkadza - jeździ, oc opłacone, sprawny technicznie i w ogóle. Po tym incydencie trochę zacząłem się o niego bać, że uszkodzenia będą postępowały - no ale jakoś się to zatrzymało. Teraz stoi u lakiernika, także mam nadzieję, że po kuracji odmładzającej nie będzie już postrzegany przez innych jako grat.
Tak się składa, że mój golfik też nie wygląda zbyt atrakcyjnie - tu obity, tam zarysowany.... No po prostu takiego dostałem itp. I też któregoś dnia na masce ktoś napisał mi "SEX" - gówniarze jacyś, widać od razu, no ale co im to przeszkadza - jeździ, oc opłacone, sprawny technicznie i w ogóle. Po tym incydencie trochę zacząłem się o niego bać, że uszkodzenia będą postępowały - no ale jakoś się to zatrzymało. Teraz stoi u lakiernika, także mam nadzieję, że po kuracji odmładzającej nie będzie już postrzegany przez innych jako grat.
-
- Użytkownik
- Kontakt:
- kwadrat
- Forum Master
- Auto: 2x Golf
- Silnik: 2x +
Heh dokładnie. Zapragnął mieć szerokierafus pisze:no chłopak chce se zmienic na szeroki, przod juz ma
Mein grün GT(i) produziert in Wolfsburg
Golf II GTi 2.0 jest, Polo 9n 1.4 TDI było, Golf Plus II 2.0 TDI+ jest
Golf II GTi 2.0 jest, Polo 9n 1.4 TDI było, Golf Plus II 2.0 TDI+ jest
Re: Szkoda słów- właściciel golfa - złodziej. Znacie go?
za 50pln .... za używany stary zderzak Taka lipa..... pewnie na majówce powitają go z .... no ale respect ma szeroki zderzak zprzodu aztyłu
...Nie jeździj szybciej niż twój anioł stróż potrafi latać...
Re: Szkoda słów- właściciel golfa - złodziej. Znacie go?
Trzeba obserwować tematy z MkII moze ktos doda wkrótce w modach "zmiana na szeroki zderzak"
Call me Yankes
Dobre dobre. Trzeba przyznać że takich "złodziei" w naszym kraju nie brakuje, ja kiedyś postawiłem auto pod KFC a jak wyszedłem to już kołpaków nie miałem
Pajac za ten zderzak dostanie pewnie 50 PLN grzywny, albo uznają to za niską szkodliwość społeczną czynu, ale zdecydowanie gorsze jest to że cała rodzina i wszyscy znajomi mogą go podziwiać "w akcji" na youtube
Brawa dla tego co wrzucił film do sieci
Pajac za ten zderzak dostanie pewnie 50 PLN grzywny, albo uznają to za niską szkodliwość społeczną czynu, ale zdecydowanie gorsze jest to że cała rodzina i wszyscy znajomi mogą go podziwiać "w akcji" na youtube
Brawa dla tego co wrzucił film do sieci
:cady: [url=http://www.motostat.pl/statystyki-pojazdu/11964][img]http://www.motostat.pl/user_images/11964/icon4.png[/img][/url] :mk3:
- maniek8855
- Forum Master
Kupie szeroki zderzak do mkII, sam przód, tanio, może być nie ori, najlepiej używany z okolic Zielonej Góry