Mk3 Syncro 2.9 Projekt by lawrai
Moderator: G0 Karcio
projekt bardzo odważny i poważne podejście do sprawy , wierze że pociągniesz to do samego konca i będzie kolejny vr6 syncro na forum. pozdr
2,9vr6syncro viewtopic.php?f=88&t=301280" onclick="window.open(this.href);return false;
Rallye viewtopic.php?f=87&t=396054" onclick="window.open(this.href);return false;
Szanuj-się.pl http://www.szanuj-sie.pl/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Rallye viewtopic.php?f=87&t=396054" onclick="window.open(this.href);return false;
Szanuj-się.pl http://www.szanuj-sie.pl/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
dwa miesiące minęły , dzieje się coś???
2,9vr6syncro viewtopic.php?f=88&t=301280" onclick="window.open(this.href);return false;
- RafaelloW007
- Forum Master
popieram kredyt zaufania byl dany i niestety nie wypalilo.RafaelloW007 pisze:taki temat powinien byc odrazu usuniety z projektow... kto go tu wogole wrzucil.. tu się nic nie dzieje, kilka fotek gołej karoserii na caly temat, bezsens
1.9 TD boost pin,KW,1,2bar,smoked front
viewtopic.php?f=88&t=217777" onclick="window.open(this.href);return false;
obecny KwiatkoVWóz
1.9 TDI 1Z+ 216,BBS RS,FMIC,FK,Raid HP
viewtopic.php?f=88&t=378323" onclick="window.open(this.href);return false;
Vagowanie,odczyt,kasowanie błędów
obecny KwiatkoVWóz
- konrad141
- Forum Master
- Auto: Bora Sedes 4motion
- Silnik: AJM
- Kontakt:
Poluzujcie troche rzepy , na początku jest napisane projekt kilku letni... spokojnie ludzie nie każdy ma kupe kasy zeby w pół roku zrobić auto albo aktualizować temat co chwile...
Piasek pisze: Ale po tym jak kumpla ojciec zapłacił 12 tyś zł za sportowego gołębia który nie wrócił z pierwszego lotu - nic mnie już nie zdziwi.
- RafaelloW007
- Forum Master
dokładnie, ja jedno auto buduje 3ci rok i jeszcze nawet nie pomyślałem o projektach, a tu jest niestety tylko goła karoseria, za plany to każdego by można mieć w projektach
Pozdro,
Pozdro,
Audi A4 B9 CMYC - Daily drive
MK3 Variant ARL++ Daily Drive 23XKM4XXNm - był...
MK3 VR6 ABV Syncro US - był... ale już nie ma...
Stowarzyszenie Volkswagen Klub Polska #411
lepiej bym tego nie ująłKanedA pisze:dokładnie, ja jedno auto buduje 3ci rok i jeszcze nawet nie pomyślałem o projektach, a tu jest niestety tylko goła karoseria, za plany to każdego by można mieć w projektach
1.9 TD boost pin,KW,1,2bar,smoked front
obecny KwiatkoVWóz
obecny KwiatkoVWóz
- Fredi88
- Storm Beige
- Kontakt:
za to ja znam historie poprzedniego auta i niestety lawrai auto sprzedal zanim w ogole zaczelo jezdzic... i tu chyba szykuje sie podobna historia.....:VoyteQ:.. pisze:Może za krótko jesteście na forum i nie pamiętacie poprzedniego auta Lawrai'ego ale ja osobiście uważam, że tamto auto dało duży kredyt dla tego i wierzę w to, że Lawrai pociągnie ten projekt dalej
I nie macie się co spinać, nie po to jest to forum żeby szukać problemów tam gdzie ich nie ma