uwierz mi, że fotki nie oddają tego wszystkiego, poziom bardzo wysoki i wspaniała organizacjavw_golf3 pisze:Po fotkach widać że poziom wzrósł 100 krotnie z rokiem ubiegłym
brawo dla organizatorów i wszystkich uczestników
uwierz mi, że fotki nie oddają tego wszystkiego, poziom bardzo wysoki i wspaniała organizacjavw_golf3 pisze:Po fotkach widać że poziom wzrósł 100 krotnie z rokiem ubiegłym
1. Rozumiem ze nie byles na imprezie gdy piszesz - zdjecia przegladniete.grzes283 pisze:Zdjecia przegladniete, wiec mozna swoje zdanie wypowiedziec w temacie Sam zlocik fajna sprawa, szkoda mi tylko tych ludzi, ktorzy sie nie dostali a maja co pokazac, bo wg. mnie wiele aut niespecjalnie pasowalo do charakteru zlotu i tu moje pytanie czym sie kierowalo owe jury wybierajac niby "te najlepsze" fury.
Z drugiej strony gratuluje tym, co mieli co pokazac i sie dostali, bo sporo tam takich aut jest i wlasciciele zrobili naprawde kawal dobrej roboty
Kazdy sam wie najlepiej na jaka ocene zasluguje jego auto, a Ci co niewiedza, to na takim zlocie, mogli sie przekonac jaka jest roznica miedzy pseudo tunningiem a prawdziwym tunningiem
Pozdrawiam
jego prywatne zdaniedawid018 pisze:a ja słyszałem jak jakiś koleś mówi: o tam taki parch którego to nawet być nie powinno- i pokazywał paluchem na jakieś auto i chyba nawet to był mój golf. potem jeszcze od tego samego kolesia usłyszałem różne dywagacje i teorie na temat wyboru aut.ale miałem z niego beke potem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości