witam
koledze w octavii 1.8t AUM skruszyl sie wlasnie ten element taki dziwny trojnik odmy umiejscowiony zaraz przy glowicy zainteresowani pewnie wiedza o co chodzi
numer oryginalu 06A 103 221 AH/BH
pytanie gdzie go moge dostac poza serwisem ma ktos namiar na tanszy zamiennik bo ori 200pln kosztuje a ja nie moge znalesc nic tanszego
dzieki za pomoc
trojnik odmy 06A 103 221 AH/BH
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
lider.dh w GETem są:lider.dh pisze:ma ktos namiar na tanszy zamiennik bo ori 200pln kosztuje a ja nie moge znalesc nic tanszego
- 06A 103 221AH - 107,08zł
- 06A 103 221BH - 138,09zł
Sprawdź też w IC: http://sklep.intercars.com.pl/
Po wbiciu numeru wychodzą śmieszne ceny, ale nie ma fotek, więc jak coś to dzwoń do nich i się dowiaduj..
Ewentualnie powiedz, która to część ze schematu, bo coś mi się nie zgadza ten numer:
Ostatnio zmieniony pt lip 09, 2010 10:24 przez Kamel, łącznie zmieniany 2 razy.
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
TAZ,
zdiecia nie mam niestety
ale ze schematu Etki to czesc 13a
chyba ze to nie odma a cos innego ale na pewno to ta czesc
TAZ, a moglbys mi przeslac zdiecia jak ty przerobiles odme albo nakierowac co i jak zrobic nie mam duzej stycznosci z tym silnikiem ale chcialbym pomoc koledze jesli te przebudowanie cos pomoze
zdiecia nie mam niestety
ale ze schematu Etki to czesc 13a
chyba ze to nie odma a cos innego ale na pewno to ta czesc
TAZ, a moglbys mi przeslac zdiecia jak ty przerobiles odme albo nakierowac co i jak zrobic nie mam duzej stycznosci z tym silnikiem ale chcialbym pomoc koledze jesli te przebudowanie cos pomoze
Ostatnio zmieniony pt lip 09, 2010 11:09 przez lider.dh, łącznie zmieniany 1 raz.
pozdrawiam
LiDeR
LiDeR
trojnik odmy 06A 103 221 AH/BH
TAZ, Kolego co masz na mysli pisząc że pozbyłeś sie prawie wszystkiego ...Czyli rozumiem że trójnik wywaliłeś i odpiełeś kolektor od odmy. Oświeć mnie jak możesz bardzo mi zależy...